Hur man gör en Desk

Med bara några få verktyg och lite kunskap du kan bygga ett skrivbord på nolltid genom att köpa några av de element som färdiga . Följ dessa steg för att contruct skrivbordet . Detta är vad du behöver
Ihåliga kärna dörrar
16 träskruv
Paint eller bets
Skruvmejsel eller borrmaskin
Saw eller elektrisk geringssåg
Narrow trä trim
4 premade möbler ben
Visa fler Instruktioner
1

Mät utrymme för skrivbordet noggrant . Premade material används för detta projekt och exakta mått kommer att spara massor av skärande bearbetning senare .
2

Köp en platt premade dörr med en hård kärna . En hård kärna dörr är bättre för detta projekt än en ihålig kärna dörr eftersom den hårda kärnan dörren kan kapas för att passa ditt utrymme och ben kan fästas på ett säkrare sätt . Addera 3

Köp tillräckligt med trim för alla fyra sidokanterna hos dörren. Köp trim som har samma bredd som bredden på dörrkanterna . Trim finns i en mängd olika stilar , slätt för infall .
4

Köp 4 premade möbler ben . Järn butiker har ett stort urval av premade , släta eller dekorerade ben för möbler . Leta efter kraftiga ben minst 2 1/2 " -3 1/2 " i diameter . Se till benlängden uppfyller dina behov . Om du använder skrivbordet till en dator måste vara kortare än ett skrivbord som kommer att användas för att skriva eller annat arbete .
5

Klipp trim bitar och fäster dörr kanterna med små efterbehandling naglar. Skär trim vid 45 - graders vinkel så att de passar perfekt ihop där de möts i hörnen av dörren .
6

Paint eller fläckar på dörren och ben . Detta steg är en fråga om personlig smak. Mest hård kärna dörrar är klar så att de kan färgas men många är av låg kvalitet material och ser bäst målade .
7

Placera dörren på ett stativ eller såg hästar ovansidan nedåt . Skruva fast benen till botten av dörren jäms med kanterna , med 4 träskruvar för varje ben . Om du föredrar att ha benen monterade innanför kanterna på dörren i stället för spolning , mäter noggrant från framsidan och sidorna av dörren och markera runt hela benet så att du kan hålla benet i linje när du fäster den med skruvar . Upprepa för samtliga sträckor . Addera