Hur Feng Shui A Desk

Feng shui är konsten att placering . Många människor använder feng shui för att öka deras utrymme och locka lycka och rikedom . God feng shui kan vara så enkelt som att flytta ett bord eller hänga en kristall i ett rum . Här är några tips för att skapa en harmonisk arbetsplats . Detta är vad du behöver
Feng Shui Tips
kontorsdator
Office Space
Växter
Wind Chimes
Symbolisk drake
Visa fler Instruktioner
1

Desk . Placera ditt skrivbord i den mest gynnsamma området på kontoret som är det sydvästra hörnet . Sade att attrahera välstånd och lycka enligt feng shui .
2

upphöjd position . Kontoret skrivbord bör ställas inför dörren från djupt inne i rummet . Detta är den befallande ställning . Och visar kontroll och herravälde över miljön och därmed din verksamhet enligt feng shui .

3

Poison Arrows . Ta bort eller mjuka giftpilar. De distribuerar dålig energi ( chi ) till skrivbord . Vilket leder till argument och konflikter mellan arbetstagare eller verksamheten . Poison pilar är skarpa eller utskjutande vinklar som pekar direkt på skrivbordet . Mjuka upp deras effekt med en mjuk pärm eller kontorsanläggningsom sitter på ett skrivbord .
4

Office växter . Växter på ett skrivbord distribuerar frisk positiv energi till de åkande . Och låta chi att flyta smidigt genom rummet .
5

Placera vindspel i närheten av ditt skrivbord . De symboliserar pengar och god chi .
6

Dragons . En symbolisk drake staty på skrivbordet kommer att göra dig till en mästare i affärstransaktioner och ta med stor framgång .
7

telefonsamtal . Alltför många samtal distrahera dig medan du arbetar vid ett skrivbord ? Här är ett feng shui tips : Placera en tung sten nära telefonen på skrivbordet för att stabilisera energi och bromsa telefonsamtal
8

Bra belysning . . Bra ljus är viktigt på ditt skrivbord . Det bör inte finnas någon bländning mot dig eller avges av en dator . Bra belysning är inte bara bra för synen men utgör också en tydlig väg i affärstransaktioner .
9

Desk Clutter . Om du verkligen vill veta hur man feng shui ett skrivbord att bli av med röran . Tron är att om kontoret skrivbord är en enda röra så kommer alla dina affärstransaktioner. Ta bort röran gör att man kan koncentrera sig på arbetet och förbättra produktionen . Vilket leder till större framgång . Addera