Hur man gör en Armoire Desk

Göra en oanvänd tv armoire i ett skrivbord är ett smart utsmyckning drag av flera skäl . Först skrivbordet faktiskt kommer att bli en fristående kontor , vars innehåll kan vara dolda när du inte använder den . För det andra skapar en armoire disk kan du återanvända din vackra gamla TV- armoire som inte används längre. Och för det tredje , Armoires görs med massor av hyllor , Cubbies och annan förvaring , så du kan hålla alla dina poster och kontorsmaterial i en praktisk plats . Saker du behöver
Utdragbar tangentbordsfack
Borra
Skruvmejsel
Skrivbordslampa
korgar, lådor och papperskorgar
Liten papperskorg Flighter Cork styrelse
Whiteboardtavla
Visa fler Instruktioner
1

Rengör din armoire . Ta bort allt innehåll , då damm och torka av alla ytor . Flytta armoire till dess nya plats i ditt hem . Eftersom du kan stänga armoire upp helt för att dölja ditt skrivbord är rörigt , kan du stoppa in den i nästan oanvänt utrymme i ett kök , sovrum , gästrum , matsal och vardagsrum utan att förstöra den ursprungliga utseende och funktion av rummet .

2

Installera en utdragbar tangentbordshylla under huvud hyllan - det är hyllan som din TV tidigare satt på . De flesta TV- armoires kommer lätt rymma en utdragbar bricka ; emellertid mäta först se till att facket bredd passar i hyllan . Mät , också , för att se till att facket inte kommer att bli så låg att du inte bekvämt kan sitta i en stol drog upp till det . Med andra ord , när de dras ut , bör facket vara tillräckligt från golvet hög att den inte slår knäna när du sitter vid skrivbordet .

Följ facket tillverkarens instruktioner för att installera det . Detta inkluderar troligen installera glider eller konsoler genom att borra hål i armoire hylla , sedan ansluter brick bitar att armoire med skruvar . Addera 3

Ställ in din dators hårddisk och skrivare i botten hyllor . Om din armoire har ett inbyggt eluttag eller överspänningsskydd , kan du koppla in dem där. Om inte, kanske du kan komma åt ett vägguttag genom ett hål redan i baksidan av armoire . Om din armoire inte har en tillgång hål , försiktigt skära en i en undanskymd plats på baksidan .
4

Ställ in datorns bildskärm på huvudhyllan, och tangentbordet på utdragbar hyllan. Lägg en liten skrivbordslampa på huvudhyllan, om så önskas .
5

Fyll tomma hyllor och cubbies med skrivbord tillbehör , till exempel skrivare papper , datamedia , en häftapparat och häftklamrar, pennor, en miniräknare , sax , kuvert och frimärken . Om din armoire inte är utrustad med Cubbies och flera hyllor , fylla korgar , stapelbara papperskorgar eller lådor med dessa objekt och lagra dem på hyllorna . Avsätt en Cubby för räkningar och post . Placera en liten papperskorg på en av de nedre hyllorna .
6

Häng en magnetisk whiteboard- board på insidan av en dörr , och en kork styrelse å den andra . Du har inte en utan två praktiska platser för ANTECKNING ner anteckningar och häftning upp påminnelser . Addera