Hur göra Roll Del av en Desk

Den rullande del av en rulle topp skrivbord kallas tambour , en sektion av ett antikt skrivbord gjord av tunna lameller som är platt på ena sidan och ofta rundade på andra sidan för en texturerad look . Lamellerna hålls samman med ett stycke tjock, starkt tyg som aldrig ses av den person som använder skrivbordet. Den tambour av en rulle topp skrivbord täcker skrivande delen av skrivbordet för privatlivet eftersom dessa bord hölls i främsta rummet i huset . Detta är vad du behöver
Måttband
3/4-tums breda lameller
Stationär slipmaskin
Rikt
Router
3/8-tums avrundning router bit
torr trasa
Stort band denim
jeans sax
Silvertejp
Tambour lim
Gummirulle
Träskaft
Visa fler Instruktioner
1

Mät bredden på valsens övre yta och avståndet från toppen av rullen till skrivytan . Använd dessa siffror för att bestämma bredden och antalet 3/4-tums lameller används för att göra rullen övre luckan .
2

Dela den uppmätta längden i kast översta området med 3/4-tums till fastställa antalet lameller som behövs . Gör ytterligare fem lameller . Använd ett bord såg för att skära de 3/4-tums skivor till den uppmätta kast översta bordsbredden. Addera 3

Sand i 3/4-tums skivor på båda sidor med en stationär slipmaskin .
4

Skjut styrelserna genom en rikthyvel på båda sidor . De två sidorna ska vara helt parallella med varandra .
5

Runt sidorna av skivorna med en router och en 3/8-tums avrundningsfräs.
6

Sand , med den stationära sander , lamellerna för att avlägsna eventuella brister eller oregelbundna storlek frågor och rensa damm från lamellerna , med en torr trasa .
7

Klipp en remsa av denim två inches kortare bredd än spjälorna och en tum längre i höjd, med denim sax Silvertejp duken till bordet , vilket gör denim platta och skrynkelfritt .
8

Applicera tambour lim på den platta baksidan av en spjäla . Lay lamellen över bottnen av duken 1 tum ovanför botten. Lämna 1 tum av varje spjäla ände utan lim och centrera brädorna på duken . Applicera lim på varje lamell , en i taget , och försiktigt placera den på duken .
9

Kör en gummirulle över topparna på lamellerna rör sig åt vänster till höger . Detta avlägsnar eventuella luftbubblor i limmet och säkrar en bättre bindning.
10

Limma trähandtag till centrum , botten 1 -tums remsa av denim. Trimma denim , med jeans sax , runt handtaget .
11

Låt tambour härda i 24 timmar innan du fäster den rullande del av skrivbordet till basen .