# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> blöjor >>

Vad är en Power Soffa

? En makt soffa är en som gör det möjligt för husägare att gå från att sitta i upprätt läge för att koppla av i en tillbakalutad position genom att trycka på en knapp . Andra produkter erbjuder lyftkapacitetför konsumenter som på grund av ålder eller sjukdom relaterade handikapp , har svårt att stå utan hjälp från sittande ställning i en soffa . Alla är utformade för komfort, allmän tillgänglighet och enkel användning. Motion Alternativ

Ström soffor finns i modeller som är motoriserade noll vägg , motoriserade lyft och luta noll vägg och två motorlyftoch luta . Dessa alternativ tillåter användaren att drivmotorer för att luta eller lyfta i små utrymmen , där avstånd från väggen är begränsad , eller i större rum , där soffan kan placeras borta från rummets omkrets . Strömmekanismenkan vara fabriksmonterade eller eftermonteras på befintliga fällbara soffor .
Motion Komponenter

De komponenter som ger en soffa med rörelse kan innefatta en motor eller två , beroende på hur soffan är tänkt att fungera . Ofta , en soffa som reclines samt hissar har en separat motor för att utföra varje uppgift . Furnitiure tillverkare kan installera rörelsekomponenternapå plats eller kontrakt ut till utomstående företag eller dotterbolag som ägs och drivs av den berörda möbelföretaget .
Retrofit Möjligheter

An befintlig soffa med en manuell nedgång mekanism kan , i vissa fall , återlämnas till tillverkningsplatsen för att omvandlas till en ström soffa . I lager manuella soffor som du valt också kan retrofited på detta sätt . Kontrollera med din möbelsnickare för att avgöra om en eftermontering är möjlig och om det är ekonomiskt försvarbart att köpa en ny kraft soffa eller konvertera en gammal en som uppfyller dina kraft sittplatser krav .
Ytterligare tillval

Många av dagens kraft soffa tillverkare lägger värme och massage för att deras lyft och luta soffa alternativ . Som konsumenter har sökt efter fler sätt att koppla av efter en stressig arbetsdag , eller att njuta av en helg av rekreation som sport på tv eller hemmabio -filmer , har makt soffor och stolar blir allt mer populärt . Den trepunktslyft och värme och massagealternativhar utökat marknadsföringen av dessa produkter för att nå en allt större democraphic kundbas . Addera