# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> stolar >>

Vad är Bonded Leather Stolar

? När du går söker efter skinnmöbler , inklusive läder stolar , kan du komma över några stolar gjorda av konstläder. Även en bunden läder stol kan vara i den stil som du vill ha och fungerar bra i ditt rum design , bör du veta innan du köper att det är faktiskt inte läder alls . Bonded Leather

Bonded läder har vissa bitar av läder i den. Enligt Bevarande och USA , är bunden läder skapas från marklapparläder , som sedan blandas med polyvinylacetat ( PVA ) , en självhäftande förening , och rullade texturerad för ett läderliknandekänsla . Eftersom bundna läder har vissa läder på det ändå, kan du se några återförsäljare reklam bundna läder stolar som läder , så alltid läsa produkt taggar.

Prisskillnader

en fördel som bundna läder har över äkta läder är det , på grund av det faktum att produkten använder läderrestersom normalt skulle vara osäljbara på något annat sätt , är priset på bundna läder ofta betydligt billigare än äkta läder , vilket innebär att möbler täckt med konstläder , till exempel bundna läder stolar , kommer att ha en lägre prislapp än vanliga läderfåtöljer .
Kvalitet

en stötesten för läderentusiaster avseende bundna läder är ofta kvalitet . Enligt Möbler Idag , vissa återförsäljare vägrar att sälja bundna läder eftersom det inte är verkliga läder och återförsäljare vill inte förvirra kunderna att tro bundna läder ger samma kvalitet som äkta läder . Andra återförsäljare erbjuder bundna läder som ett billigare alternativ till traditionella skinnmöbler .
Kemikalier

kemikalie som används i bundna läder stolar och andra bundna läder möbler är polyvinyl acetat. Även polyvinylacetat har förklarats säkra av FDA , enligt Georgia Tech Research Institute , och som även används i livsmedel konservering i USA , vinylacetat , den polymer som används för att skapa polyvinylacetat har kopplats till ögonirritation , övre luftvägsirritation och hosta i arbetstagare som exponeras för kemikalien .
Care

Även bundna läder är faktiskt inte läder , kan det tas om hand på samma sätt . Om du har bundna läder stolar , kan du hålla stolarna rena genom regelbunden dammtorkning med en torr trasa , och använd en fuktig trasa för att torka upp klibbiga spill . Läder balsam kan också användas för att hålla bundna läder mjukare och mer följsamma . Addera