Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> Bäddar >> Content

Kvaliteter duntäcken

duntäcken eller täcken , är lätta, isolerande och mjuk , vilket gör dem ett önskvärt val för ett sängöverkast . De finns i en mängd olika vikter , så det är lätt att hitta en tröstare oavsett hur varmt eller kallt ditt rum är . Att veta vilka kvaliteter att leta efter i en tröstare är viktigt när man väljer rätt täcke för din säng . Mjukhet

hur mjuk din tröstare är beror delvis på dess thread count . Trådtäthet bestäms av det totala antalet trådar i en kvadrattum av täcktyget . Högre tråden räknas resultera i en mjukare Aren med en tätare väv som inte kommer att läcka så mycket av fyllningen. Leta efter tyg som är tillverkat av 100 procent bomull eller silke , med en tråd räkna mellan 230 och 380 .
Värme

Down är en typ av fjäderdräkt som hjälper till att hålla gäss och ankor varma . Den består av kluster av ljus, fluffiga trådar som växer i alla riktningar och är inte kopplade till en fjäderpenna axel . Klustren skapa små fickor som innehåller mycket luft och kroppsvärme när de " loft ", eller expandera och fluff . Hur väl en kluster ludd beror på dess storlek . Större kluster ger mer värme . Klusterstorlekenmäts genom "fylla makt . "

Fyll makt är antalet cubic inches som 1 oz . dun upptar. Varmare ner har en högre fyllnadseffektnummer. En god kvalitet tröstare bör ha ett fill power antal 525-600 . Top kvalitet snutte har fyller kraft antal av 700 eller mer .

Gåsdun är den typ av ned mest använda , eftersom den är tyngre och varmare än anddun . Täcken fyllda med dun anses lägre kvalitet , om inte ner kommer från ejder , vilket är några av de mjukaste och mest sällsynta ner finns - och även några av de dyraste ner . Större , mogna fåglar producerar den varmaste ner .
Vikt

Fyll i vikt bör inte förväxlas med fill power . Fyll i vikt är vikten av dun och fjäder som används i Hjälparen . Den mäter kvantitet , inte kvalitet . Täcken med högre fyllnadsgrad får använda mindre ner och har en lägre fylla i vikt .
Bygg

God kvalitet duntäcken är gjorda med " baffel box " konstruktion , vilket innebär att tyget "väggar" har lagts till på insidan Aren , mellan topp-och bottenskikten. Stänk lådkonstruktion låter ned helt expandera och hjälper till att hålla nere från att flytta runt och bli knölig . Leta efter " sanna baffel box " , "stängd baffel box " eller " end - to- end " baffel konstruktion , vilket innebär att skärm boxar är helt tät . Ner kan skifta i täcken gjorda med delvis öppna lådor . Påsydda genom sömnad är ett billigare alternativ som hjälper till att hålla nere från att flytta genom att sy igenom Aren från topp till botten . Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/beds/1012130068.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.