# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> Bäddar >>

Standardhöjden på ett Bed & Madrass Från Golv

Medan storlekar av madrasser och fjädrar låda är standardiserade i både USA och Kanada , bäddhöjderinte . Höjden för en madrass kan vara var som helst från 8 till 18 inches, medan rutan fjädrar kan sträcka sig från 8 till 12 inches. Även om det inte finns några internationella standarder för sänghöjd, vissa specifika höjder är vanligare än andra , med olika inofficiella standarder för olika typer av sängar . De vanligaste Höjd

Även fastställda normer för sängen höjd inte finns några särskilda höjder är mycket vanligare än andra , tack vare deras ergonomiska natur eller för att de råkar vara den interna standarden för en eller mer stora sängtillverkaren . Den vanligaste höjd idag är 25 inches. En person som sitter på en bädd av denna höjd kommer att kunna vila fötterna på golvet , men hans ben kommer att vara ganska utvidgas medan du gör det .

Plattform sängar

en plattform säng är en byggd med träpanel eller stavarna längs botten för att stödja madrassen , vilket innebär att ingen box våren krävs . Även om de i allmänhet ger mer lagringsutrymme än sina traditionella motsvarighet , på grund av de öppna sidorna av ramen , är de flesta plattform sängar faktiskt in på en lägre höjd än de som använder fjädrar låda . Den vanligaste höjden för en plattform säng är 18 inches , vanligtvis så att en person som sitter på den för att få benen böjda i 90 graders vinkel .

Antika sängar

Styles förändras över åren , men ofta nostalgi av en tidigare epok eller mystiken i en tidigare ändå lockar --- därav den antika industrin . Antika sängar är oftast gjorda av trä och ofta graverad med intrikata mönster . Den himmelsäng med kapell är en annan vanlig antik stil . Inte bara var sängar tyngre förskönas i gamla tiden , men de var högre. Den vanligaste höjden för en antik säng är 36 inches . När du sitter på en sådan säng , kommer en persons ben nästan säkert inte når golvet .
Sjukhussängar

Sängarna används på sjukhus är nästan alltid av justerbar höjd , med huvud och fötter som kan höjas separat för en mer bekväm arbetsställning . Medan säng dimensioner och höjden av räcket är föreskrivna specifika värden kan höjden variera avsevärt , ofta sätts för att rymma den stående höjden av sjuksköterska eller vårdare. Den genomsnittliga höjden på en sjukhussäng i lågt läge är ca 20 inches , även om en bädd av denna höjd troligen skulle höjas något under dagligt bruk . Addera