# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> Bäddar >>

Hur man bygger en egen Kids Murphy säng

Barnens sovrum som är på den mindre sidan dra stor nytta av att använda Murphy sängar eftersom sängen kan sättas upp och lagras i väggen när den inte används . Det innebär att när sängen inte används , har ditt barn en större golvyta för lek . Barnen Murphy säng fälls upp och vilar i en låda i väggen , med hjälp av ett stort piano gångjärn så att sängen att fälla upp och ner . Efter det att bädden är byggda och installerade , måla den exponerade undersidan av sängen för att matcha resten av väggen. Saker du behöver
Måttband
Pencil
1 - tums MDF
Cirkelsåg
Trälim
2 - tums träskruvar
Borrmaskin
1 /2 - tums MDF
Gips såg
Tigersåg
2-av - 4 - tums timmer
6d naglar
Hammer
3 - tums träskruvar
Piano gångjärn
4 - av - 4 - tums timmer
Glid bultar
Prydnadslist
Visa fler Instruktioner
1

mäta längden , bredd och djup av barnets madrass .
2

Skär de nödvändiga bitar av 1 - tums tjock medelhög densitet fiberboard eller MDF , med en cirkelsåg : du behöver två stycken som matchar mätningen för bredd -för- djup , och två bitar för att matcha längden -för- djupmätning. Addera 3

ordna dessa bitar för att bilda en rektangel , tillämpa lim på anslutningsändarför att ytterligare stärka strukturen , och skruva ihop dem på . varje hörn med tre 2 - tums träskruvar för varje hörn
4

Mät längden och bredden på lådan och skär en bit av 1/2-tums tjock MDF för att täcka rutan ; detta kommer att vara utsatta , längst ned i Murphy säng .
5

Applicera trälim runt kanterna på rektangeln , lägga MDF bit ovanpå och skruva fast med 2 - tums träskruvar fördelade var 6 inches . När limmet är torrt , lägg madrassen inuti lådan och ställa in enheten åt sidan medan du arbetar på väggramen .
6

Bygg en andra ruta som är ca 1 1/4-tums större på alla sidor än madrassen rutan du tidigare byggt ; justera mätningar som krävs för att säkerställa madrassen låda passar inuti med bara tillräckligt med utrymme att röra sig lätt . Denna box är satt inne i väggen och Murphy säng rutan fälls upp i den.
7

Håll större rutan upp mot väggen på önskad plats för sängen , sedan följ utsidan av lådan mot vägg. Om du planerar att lägga benen i slutet av sängen , hålla rutan högre upp på väggen , lika med höjden på benen du tänker använda . Om möjligt , linje en eller båda sidorna av lådan upp med 2 - by - 4 reglar inne i väggen , med hjälp av en regeldetektor att hitta reglarna .
8

Klipp ut den del av väggen längs linjer med en Gips såg, cirkelsåg och tigersåg . Gipsväggar är svårare att skära , så en cirkelsåg eller tigersåg är nödvändig .
9

Klipp ut 2 - by - 4 dubbar inom området av hålet så att sängen för att passa i väggen. Skär skivorna endast så högt som höjden av väggsäng .
10

Montera nya 2 -by- 4 dubbar till endera sidan av hålet i väggen, för att tillhandahålla en ram, i vilken till fästa bäddlåda . Kör 6d naglar i en vinkel för att gå igenom botten på kortet i sula av väggramen och genom toppen av styrelsen i den övre plattan på väggramen .
11

Anslut 2-av -4s på sidan med en 2-av- 4 header på toppen av hålet i väggen , vilket ger en stabil förankring för den övre delen av bädden . Mät från huvudet till den övre plattan och spika en eller två 2 - by - 4 Cripple styrelser i stället för att öka stabiliteten . Upprepa detta steg med botten av hålet om sängen har ben; i det här fallet kallas det en sadel och stöder headboard i sängen .
12

Ställ in andra , större låda i väggen och fäst på bultarna , rubriker och sadel , i tillämpliga fall , med 3 - tums träskruvar placerade inte mer än 6 inches isär . Om en sadel inte används , då skruva lådan i den enda platta av den befintliga väggramen .
13

Montera madrassen rutan innanför den större lådan och installera ett stort piano gångjärn till botten av huvudet i sängen och golvet , eller sadel , av väggramen, beroende på om du planerar att använda benen . Öppna och stäng sängen försiktigt för att se till att den fungerar ordentligt .
14

Installera ditt val av ben , om så önskas , till foten av sängen . Om du väljer att använda benen , kommer de att vara synliga när sängen är stängd . Alternativ för benen kan vara så enkelt som en bit av 4 - av - 4 - tums timmer kapas till bredden av sängen och skruvas in i madrassen rutan , eller så använder du gångjärn metallben , som kan liknas benen på utfällbar tabeller .
15

Stäng sängen och hålla upp det på plats . Montera tre glidbultarför att fästa sängen , se till att bitar av glidbultarradas upp på väggramen och sängen rutan .
16

Täck ojämna kanter skär gips med dörrlisten till slutföra den inbyggda utseendet på sängen . Addera