Home & Garden >> Hem Trädgård >> Building & Remodeling >> väggar >> Content

Hur man bygger en hemlig Förvaringsfack i ditt hus Wall

Dolda vägg kassaskåp och hemliga fack dolda genom att hänga konstverk eller draperier säkra värdefulla objekt utan att behöva hyra ett värdeskåp . I moderna bostäder med sheetrock väggar , bygga en hemlig väggutrymmeär ett enkelt projekt som kan slutföras inom två timmar . Eftersom utrymmet är byggd utan att störa inramning dubbar , får endast den sheetrock tas bort . Den tunna plywood dörren är ledad vid tappen med en platt pianogångjärn. Ingen hårdvara sträcker sig förbi väggytan , vilket gör utrymmet lätt att hide.Things Du behöver
Stud finder
Pencil
Borra med att köra lite
1 - tums diameter hålsåg
vattenpass
Sticksåg
vattenpass
Brukskniv
Mejsel
Hammer
Cirkelsåg
2-av - 4 - tums timmer
4 L - formad böjd 90 - graders hörnbeslag , 2 inches på varje sida
Sträng
Borra med att köra lite
Träskruv. 1 till 1-1/2-inches lång
3/8-tums färdig plywood
Piano gångjärn, 1-2 inches kortare än höjden hos utrymmet
hammare
1/4-tums dyckertar
Scrap papper
Stålbrickor
Träskruv
Visa fler Instruktioner
1

Lokalisera och markera de väggreglar på vardera sidan av området där du tänker bygga hemligheten utrymmet. Använd ett vattenpass och penna för att markera horisontella linjer på väggen mellan reglarna , vilket indikerar lägena för den övre och undre delen av facket. Borra ett hål med en 1 - tums hålsåg i väggen ungefär halvvägs mellan reglarna och ungefär halvvägs mellan den övre och nedre horisontella linjer .
2

Börja skära ut hål i väggen , med hjälp av en sticksåg . Klipp över de horisontella linjerna tills du kommer reglarna . Avlägsna så mycket sheetrock som möjligt från hålet. När du tydligt kan se dubbarna , använd ett vattenpass för att markera sina positioner med vertikala linjer på väggen . Betyg genom den yttre pappersytan på sheetrock med en mattkniv på de vertikala linjerna . Använd en hammare och mejsel för att skära igenom sheetrock på de vertikala linjerna . Avlägsna återstående sheetrock runt kanten för att skapa ett rektangulärt hål . Addera 3

Mät och notera avståndet mellan inramnings reglarna i väggen . De övre och nedre väggarna i utrymmet kommer att trimmas till denna längd. Subtrahera 1/4-tums från denna dimension för att beräkna bredden av facket dörren. Detta gör att 1/8-tums avslut på varje sida av dörren så det kommer att svänga fritt .
4

Mät , markera och trimma två , 2-av - 4 - tums plankor till bredden av utrymmet mellan väggreglar . Lägg de trimmade plankor på en plan yta med sin 4 - tums ytor horisontella . Centrera en L- formad konsol på varje ände av plankorna . De krökar i fästena måste anpassas till den av ändarna av plankor med ett ben hos varje fäste som sträcker sig uppåt . Konsolerna används för att skruva fast plankorna till inramnings dubbar för att bilda toppen och botten på hemligt fack .
5

Klipp ett snöre ca 8 meter lång . Knyt den runt trimmade planka som du ska använda för den nedersta hyllan i facket . Om du tappar plankan när du installerar det , kommer du att kunna hämta den med snöret . Placera planka mellan inramnings reglarna så att dess topp är inriktad med den undre kanten av utskärningen på väggen och de vertikala benen hos konsolerna är vända uppåt. Skruva fast konsolerna till motsvarande väggreglar , med hjälp av en borr och köra lite .
6

Sätt upp på hemligt fack genom att placera den övre plankan med konsoler mellan inramnings dubbar , i linje med den övre horisontell utskärning . De vertikala benen hos konsolerna är vända nedåt . Skruva fast konsolerna på bultarna .
7

Mät höjden och bredden på utrymmet . Subtrahera 1/4 tum från dimensionerna för att beräkna storleken av dörren till facket. Använd en vinkelhake för att markera ett blad av 3/8-tums plywood till storleken på dörren . Trimma dörren med en sticksåg . Borra ett finger hål handtaget genom dörren, ca 1 tum från dess öppningssidan , med användning av en 1 -tums dörr - hålsåg . Exakt positionering är inte viktigt .
8

Lägg dörren på en plan yta . Öppna pianogångjärnet. Rikta in kanten på en gångjämsplattan till öppningskanten av dörren. Den gångjärnstapp blir parallell med den öppna sidokanten . Använd 1/4-tums brads att spika piano gångjärn till dörren med en brad i varje hål i gångjärnshållaren .
9

Placera dörren i öppningen på framsidan av facket . Vik små papperslappar att göra shims . Skjut pappersmellanläggmellan kanterna på dörren och ramen . De shims kommer att hålla dörren på plats medan du spika piano gångjärn till i ramen . Spika piano gångjärn till motsvarande inramning medlem med en brad i varje hål i gångjärnshållaren .
10

Öppna dörren . Mät och markera en plats 3/8-tums från framkanten av den ungefärliga vertikala mitten av sidoväggen av facket mittemot gångjärnssida . Stack några brickor så att deras sammanlagda längd är ca 1/2 tum hög . Placera brickorna på en träskruv . Placera skruven och brickorna på den markerade utrymmets vägg så att den främre kanten hos de staplade brickorna är vid markeringen . Skruva brickorna till innerutrymmetväggen . Brickorna kommer att fungera som en dörrstopp . Addera

från:http://hem.98905.com/building-remodeling/walls/1012127503.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.