Hur man byter ett badkar med Tile Dusch

Om du vill byta ut ditt badkar med kakel dusch , har du flera olika åtgärder att vidta . Först måste du ta bort det gamla badkaret , då måste man skapa dusch pan och bygga duschen . Inte heller är det lätt att göra , men inte heller är omöjligt heller. Det viktiga är att ta din tid och dela upp processen i steg . Du kommer inte att avsluta det här projektet i en vecka slut , så räkna med att det tar lite longer.Things Du behöver
Rörtång
skruvmejsel
slägga
Skydds slitage
dusch fixturer
Tänger
Måttband
Pencil
Kort & galvaniserade spikar eller skruvar
Hammer
borrmaskin med bits
Skruvmejslar
Backboard
hårdmetallkniv
Utility kniv
Nivå
Kombination kvadrat
Framing kvadrat Flighter Portland cement
Sand
Mixing bricka
Spackel
Golv skrapa
Primer
Latex tunn - set
Waterproofing tejp
Tyg membran
Tile
Grout
Grout sealer
mjuka dukar
Vattentät täta
Silicon
Visa fler Instruktioner
Ta ut Tub
1

Avlägsna kran . Stäng av vattnet till badkaret först. Ta ut skruvarna i mitten av kranen handtag och ta bort handtagen . Ta bort täckbricka , den dekorativa täck för kranen och du avslöja stjälkarna .
2

Ta ut stjälkarna . Ta bort stjälkarna om du inte har mycket utrymme bakom badkaret . Lossa motorhuven muttern och skruva loss stjälkarna . Addera 3

Kontrollera bakom badkaret för kran korsningar . Lossa fackföreningarna med en rörtång på både varma och kalla sidan . Dra kranen bort från badkaret. Vrid kran munstycke för att ta bort .
4

Ta ut i avloppet . Om du har en pop up i mitten , antingen du dra den rakt ut eller vrida det. För den typen resan spaken , ta av plattan och dra rakt ut . Sätt tången handtag i tvärbalkarna i avloppet och vrid för att ta bort .
5

Ta ut badkaret . Kasta en stor gjutjärn badkar , om du inte vill spara den , genom att bryta isär . Det är lättare att genomföra .
6

Ta bort alla plattor på golvet där du bygga dusch pan . Köp ett avlopp för en dusch pan och installera nya VVS för dusch . Sätt dusch kran på de varma och kalla rör . Kör ett rör för dusch .
7

Bygga trä ram för duschen . Förvara i sjön i mitten av duschen . Bygg den grova området för exteriören.
Bygg Dusch
8

Spread 15 £ tak papper eller 4 ml polyetylen över området för dusch undergolvet . Vid slutet av varje ark , se till att den överlappar åtminstoneen tum . Sätt galvaniserad mesh svarv ovanpå det lagret och spika det var 6 inches med en 1/4-tums takläggning naglar .
9

Mät avståndet till väggen från mitten av avloppet . Använd skala av 1/4 tum för varje fot, och göra ett märke på väggen till den höjden . Om ditt avlopp är 3 meter från duschväggen, då märket är 3/4 inches upp på väggen . Markera träram med en rak kant och nivå .
10

Blanda en sats av betong . Använd ett förhållande av 3 1/2 delar sand till en del av Portland-cement . Sätt i en 2 - tums brett område av cement till höjden som du markerat på muren av ramverket . Därefter satte ett tunt lager runt avloppet . Fyll i mitten .
11

Låt murbruket härda över natten . Nail backerboard till duschväggar gör vissa du har utskärningar för VVS. Sätt backerboard på alla sidor av tröskeln . Applicera ett lager thinset mortel för att golvet i dusch pan . Sätt special skära bit tyg liner på toppen . Släta den på plats och låt det torka .
12

Sätt kartong ovanpå så att du inte skadar fodret medan du arbetar på att täta väggarna och tröskel . Använd remsor av tyget fodret för att täta kanterna mellan pannan och väggen . Vik en bit i två halvor och sätta thinset 6 inches upp på väggen och på golvet i en dusch. Jämna ut tyget på väggen och på golvet
13

Se till att det finns tyg på varje söm och över tröskeln . Låt det torka över natten sedan testa den för att se om det är vattentätt genom att ansluta avloppet , sätta en tum av vatten i den och leta efter läckage nästa dag .
14

Lägg ett lager thinset på duschen golv och lägga kakel . Låt det torka , täcka med papp och sätta kakel på väggarna . När det är torrt injekteringsbruk väggarna och rensa bort överflödigt fogmassa . Täta kakel med injekteringsbruk sealer . Montera duscharmaturer. Använd silikon fogmassa att försegla kanterna . Addera