Basement Remodeling Design & Idéer

De som funderar på remodeling deras källare brukar börja med att fråga sig själva om de gör det bästa möjliga användning av detta utrymme . Innan dykning i och förvandla källaren in i rummet av dina drömmar , måste du rådgöra med kommunala koder och lagar för att se till att dina drömmar ens har en chans att komma till stånd . När du har gjort att du inte bryter mot några lagar , varierar risken för källar använda allt från en vinkällare till en hemmabio . Kök
En mini - kök gör någon källare remodeling planen bättre .

En ombyggnad idé för en källare i ett hem med en svag kök är möjligheten att skapa ett drömkök . En annan konstruktion väg är att lägga till en mycket mindre mini - kök för att dina planer på att skapa en källare lägenhet eller familj spelrum . Standard stora skåp och bänkskivor är tillgängliga för den förstnämnda , men du kan alltid få anpassade storlekar för en mini - kök . En mindre kök kan vara försedd med en undercounter 2 - kubik -meter stort kylskåp . Du kan också hitta spishäll som är hälften så stor som en vanlig intervall .
Källare Rental Unit
p Om din källare har redan utanför tillgång eller kan byggas om för att skapa en utgång till utsidan , kanske du kan för att ta igen de pengar som spenderas på ombyggnad och lite genom att omvandla den till en hyra lägenhet . En mini - kök skulle passa in ganska bra på den här idén . Andra aspekter som skulle krävas är en garderob och badrum. En effektiv lockelse till potentiella hyresgäster skulle vara en öppen spis . Denna källare remodeling idé kräver en betydande andel i både tid och pengar , men till skillnad från andra remodeling idéer , skulle det också generera intäkter .
Hemmabio

källare som har byggts som en hemmabio eller media center kan vara lika avancerade som screening rummen du ser i filmer om filmskapare eller så enkelt som ett rum som du lägger till en armoire och några bekväma stolar . Teater - stil vilstolar komplett med dryckeshållarelägga till simulering av en hemmabio . En annan väg att gå är med en soffa med inbyggda lådor där du kan passa din samling av DVD-eller Blu - ray-skivor . Redaktörerna för " Design Idéer för Källare " rekommenderar att man installerar flera strategiskt placerade lågaktivt lampor med dimmer i stället ett par centrala overhead fixturer för att möjliggöra en bättre hantering av visning belysning .
Plasttak

Ett problem med vissa källarägarnainför är de klart oattraktiva egenskaper källaren design. Utsatta reglar , kanalsystem , VVS- rör och elledningar är alla faktorer som kan ångra en noggrant utarbetad remodeling jobb . Ett effektivt sätt att hantera detta problem är genom att installera ett undertak som kommer att dölja de som är nödvändiga , men oestetiska tak byggkvaliteter. Överväg att använda akustisk kakel på undertak för att förbättra det som redan är en ganska väl ljudisolerat rum . Addera