DIY köksö från IKEA

Köket , en av de mest trafikerade områdena i varje hem , är oftast ont om utrymme, särskilt i lägenheter , bostadsrätter och mindre bostäder . Om du har mer golvyta än disk och hyllutrymme , kan en köksö vara en rymdskapandelösning för dig . IKEA , den färdig att montera hem varor återförsäljare , har flera modeller av kök öarna för inköp ; men du kan göra en attraktiv , utilitaristiska och billigare köksö med hjälp av ett par IKEA Lack sidobord, en slaktbänken topp och adhesive.Things du behöver
2 IKEA Lack sidobord
24 - tum med 24 - tums slaktbänken topp
kraftiga dubbelsidig skum självhäftande rutor
24 - tums låda handtag
4 rullande länkhjul med broms
Flera dekorativa kopp krokar
Visa fler Instruktioner

1

Förvärva och montera två Lack sidobord IKEA . Se till att de sätts ihop på rätt sätt och är robust .
2

Stapla två Lack sidobord IKEA tillsammans , den ena ovanpå den andra . Addera 3

Säkra de tabeller tillsammans genom att sätta en adhesiv kvadrat på botten av vart och ett av benen hos den övre tabellen. Se till att bordsbenen i den översta tabellen linje upp exakt med bordsbenen i det nedre bordet . Tryck på den övre tabellen tätt mot bordsskivan i den nedre tabellen så att de självhäftande pinnar och håller bra .
4

Linje den yttre kanten av den övre tabellen med självhäftande rutor , och satte flera rutor i mitten samt. Tryck på slaktbänken topp tätt till toppen av den övre Lack sidobord för att fästa det väl till nybildade ön. Placera något tungt ovanpå slaktbänken över natten för att ställa in vidhäftningsmedel.
5

Fäst lådan handtaget till en horisontell kant av den övre IKEA Brist tabell. Använd detta för en kökshanddukshängareeller en vagn handtag för att driva ön som en mobil arbetsvagn .
6

Vänd ön upp och ner och vila den på slaktbänken bordsskivan . Bifoga en rullande hjul på undersidan av varje bordsben . Vänd ön upprätt och lås hjulen så att strukturen inte rullar .
7

Fäst cup krokar antingen under lådan handtaget i en vågrät rad eller längs ena sidan av ön . Häng köksredskapeller små grytor och kastruller på krokarna . Addera