Hur man bygger en Solarium

Att bygga ett solarium är ett utmärkt projekt för medel till avancerade DIY -er . Dock kan även nybörjare nå framgång genom att noggrant välja en enkel plan , få expertråd och hjälp av förmonterade komponenter där så är möjligt . I kallare klimat , är ett solarium ett energieffektivt sätt att lägga till värme och ljus för kyliga dagar . I varmare klimat , kan det minska elektriska räkningar genom att lägga till en källa av rikligt med dagsljus till ett hem. Att vara säker på att följa din planens anvisningar är det bästa sättet att säkerställa en framgångsrik project.Things Du behöver
Stora glasrutor
Tryckimpregnerat virke för att bygga och inramning
Betong
Hammer
Nails
Lim
nivåer
Måttband
pennor och tuschpennor
Hand såg
Solarium planer valfria
Visa fler Instruktioner

1

Planera din design . Alla har olika skäl för att skapa rummet , så du behöver för att utforma den efter din avsedda vision. Skaffa en bok av solarium planer på din lokala hem förbättring butik . Den lutande front typ av rum Dessutom är det lättast att bygga . Kom ihåg , för DIY jobb , det är alltid bäst att hålla det enkelt .
2

Skapa rum i ett område mot solen. De viktigaste fönstren i din solariet är tänkta att möta solens söderut . Tvärtemot vad många tror , är det inte i söder som kompassen visar . Om detta är omöjligt på grund av inriktningen på ditt hem , orientera solarium mot solen i en vinkel på högst 15 grader . Addera 3

Följ alla anvisningar som beskrivs i dina planer . Oavsett vilka planer du väljer , kommer du att ha bättre framgång om du förlänga ett befintligt rum i ditt hem , eller ännu bättre , om du ersätter en screening i veranda eller uteplats med din nya solarium . Om du väljer att göra det senare , börja med att bygga en träram längs omkretsen av betongbasen av uteplatsen eller verandan efter avlägsnande av skärmarna . Fönstren bör bestå av större glaspaneleri stället för många små rutor för att bättre kunna överföra ljus och värme . Sätt panelerna även enligt de planer du har valt .
4

Behåll energieffektivitet genom att lägga tegel och betong till det inre av detta rum . Att göra detta kommer att göra det mer värmeabsorberande. Tänk på att kvaliteten på byggmaterial gör också en skillnad .
5

Lägg växter för att också bidra till att göra din solarium mer energieffektiva . Kom ihåg att hålla dem väl . Addera