Definition av ett intilliggande garage

Ett ​​garage är ett stort slutet rum med en stor rulldörrsom normalt används för att parkera fordon . En intilliggande garage öppnas direkt på resten av ett hem genom en dörröppning , så att du kan gå från bilen in i garaget utan att gå utanför . Typer

Bifogade garage är vanligtvis klassificeras efter hur många bilar framgångsrikt kan parkera inne , till exempel en en, två , tre eller fyra garage .
Funktion

Förutom parkering bilar , bifogade garage kan även användas för lagring eller att parkera andra typer av fordon som små båtar eller motorcyklar . Vissa människor använder garage att ha ett rum för fritidsintressen såsom klassisk bil restaurering , keramer eller träbearbetning .

Funktioner

I vissa fall är husen byggda tillsammans med ett intilliggande garage . I andra husägare lägga bifogade garage som ett renoveringsprojekt efter huset är klar , med hjälp av de befintliga väggarna i ena änden av hemmet .

Fördelar

Bifogade garage håller fordon av den skadliga inverkan av elementen i områden som drabbats av regn , snö eller låga temperaturer . I de flesta fall bifogade garage är billigare att lägga om än fristående garage av samma storlek , enligt Service .

Överväganden

Om garaget är tänkt att huset verksamhet som resulterar i skadliga ångor eller damm , såsom snickeri , kan ett fristående garage vara mer fördelaktigt att hålla lukter och smuts ut ur huset . På grund av sin utformning , har vissa hem inte har tillräckligt med utrymme för ett intilliggande garage . Addera