Engelska Källare Definition

När du hör ordet källaren , trollar upp bilder av ett mörkt , fuktigt utrymme för att lagra juldekorationer och andra hushållsartiklar . Även en engelsk källare uppfyller definitionen av bristfällig belysning och underjordiska språk , är det fortfarande ett rimligt rum hyra alternativ för många hyresgäster på östkusten , där källare är vanligare . Vad är en engelsk Basement ?

Engelska källare under jord eller marknära källare som vanligen finns fäst på ett radhus eller brownstones . De är vanliga i äldre städer som Washington DC , New York och London , särskilt i historiska distrikt . Vad som skiljer engelska källare från traditionella , bifogade källare är att engelska källare har en egen extern ingångsdörren, vilket innebär att de behåller funktionaliteten för att användas som en fristående lägenhet eller kontor . Vissa engelska källare är åtkomliga från insidan av den bifogade egendom samt , vilket gör dem flexibla utrymmen .
Ägande

fastigheter , ägare av den bifogade sandstens eller radhus behåller äganderätten till en engelsk källare . När du hyr utrymmet ut , antar ägaren det ansvar som krävs av fastighetsägarna i området --- iakttagande av de regler och bestämmelser som är specifika för fastigheter lagar för det tillståndet . Men ägarna har också möjlighet att sälja den engelska källaren till den boende eller verksamhet som en del av en fastighet transaktion , eftersom källaren har en egen extern anslutningspunkt . Addera Popularitet

Trots att på marknivå eller under marknivå med dålig exteriör belysning från fönster och dörrar , har engelska källare blivit ett populärt hyra alternativ för unga yrkesverksamma , enligt en artikel i november 2005 " The Washington Post . " Engelska källare är vanligtvis i historiska centrala stadsdelar , vilket gör dem praktiskt för upp - och - kommande yrkesverksamma som vill ha nära till jobbet , men betala betydligt lägre hyra än sina motsvarigheter väljer höghuslägenheter.
överväganden

Innan hyra ut en engelsk källaren som en plats , bör ägaren av fäst egendom vara medveten och uppdaterad om alla bostadsrätts rättigheter och fastighetsägaransvar för området . Att hyra ut en fastighet kommer med risker för både hyresgästen och fastighetsägaren , förutom rättsliga följder om vräkningar , underhållsbehov eller endera parten inte följer villkoren i hyresavtalet . Ägarna bör söka råd från en lokal fastighets professionella eller advokat innan du hyr ut en engelsk källaren till en hyresgäst eller företag . Addera