Hur man målar Rusty Metal Scroll

De intrikata detaljer som ses i rostiga äldre scroll kräver extra uppmärksamhet före målning som även lite rost på efterkälken kommer att förstöra målgång du ansöka till metallscrollwork. Om den lämnas ensam , kommer den nya färgen flagnar bort från ytan av metallen , åter utsätta metallen för fukt , och scroll kommer så småningom bli inte att reparera . För att säkerställa att den nya målade finish skyddar noggrant metallscrollwork, måste du behandla rost som du kan inte remove.Things du behöver
Stålborste
Rena trasor
Målar plast
Maskeringstejp
Aerosol rost neutraliserande primer
Aerosol sprayfärg
Visa fler Instruktioner
1

Wire borsta hela ytan av rostig metall scrollwork . Var särskilt uppmärksam på de områden där scrollwork kommer tillsammans eller svetsar till metallramen runt scrollwork .
2

Rengör scrollwork med en ren trasa för att ta bort rost befrias av stålborste .

3

noggrant inspektera ytan på scroll att säkerställa att det inte finns några områden av kraftig rost närvarande på ytan av metallen. Om du märker några tunga rost , upprepa steg ett och två för att befria rost från ytan av scrollwork .
4

Placera målarens plast på marken och andra områden som du vill skydda från färg sprutdimma . Fäst plasten med maskeringstejp för att hålla plasten på plats medan du målar på scrollwork .
5

Skaka burken med rost neutraliserande primer för den tid som anges på baksidan av burken .

6

Håll i spetsen på sprayburk 8-10 inches bort från ytan av scrollwork , tryck ner på toppen av sprayen kan flöda färgen . Använd en svepande sida- till-sida- rörelse för att applicera färgen till metallytan . Sluta inte och håller färgen kan i en position som den tunna färgen kommer att köra ner metallscrollworkoch producera en oönskad finish.
7

Låt rost - neutraliserande prime härda innan du fortsätter till steg 8 .
8

Använd den process som beskrivs i steg 5 och 6 för att förbereda och tillämpa två tunna lager av sprayfärg till den grundade metallytan på scrollwork . Applicera inte en tjock lager färg för att spara tid eftersom färgen kommer att köras .
9

Inspektera ytan på scrollwork , och leta efter områden som färgen inte tillräckligt täckte . Dessa områden kommer att ha en annan färg än resten av scroll eller show primer genom finish.
10

Applicera färgen som behövs för att grundligt täcka ytan av den scroll .
11

Ta målarens plasten från ytorna du skyddar efter färgen har väl härdat . Addera