Home & Garden >> Hem Trädgård >> Building & Remodeling >> Golv >> Content

Hur man tar bort Vinyl Tiles Från trä Under Base Floor

är vinyl plattor används ofta för att täcka köks-och badrumsgolv, och erbjuder ett utmärkt alternativ till dyrare keramiska plattor . Även vinyl plattor är i allmänhet tillverkade i 12 tum torg , olika storlekar finns och vissa konstruktioner har även en självhäftande baksida . Det första steget i att installera nya plattor är , naturligtvis , för att ta bort de gamla plattor . Lyckligtvis tar bort vinyl plattor är inte alls lika rörigt och mödosam som att ta bort keramiska tiles.Things du behöver
Bänd bar
Små block av trä
Brukskniv
flytande diskmedel
Spray flaska
Golv skrapa
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort eventuell gjutning från botten av väggarna , där väggarna möter golvet , med en brytjärnet . Leta naglarna som håller fast listen på väggen . För in spetsen på en liten brytjärnet in i sömmen mellan högläggning och väggen , precis ovanför en formnings spik . Placera en liten träbit mellan väggen och brytjärnet , sedan försiktigt bända listen bort från väggen . Bänd formnings bort från väggen i små steg och arbeta längs hela längden av kantlisten för att undvika att bryta gjutningen. Glöm inte att använda träkloss för att undvika skador på väggen .
2

Skär några stora plattor i strimlor ca 6 -inches bred med en mattkniv . Addera 3

för in brytjärnet mellan en av de skurna sömmar , där en bricka möter väggen , lyft sedan i kanten av plattan . Ta tag i brickan så nära golvet som möjligt för att minimera bristningar .
4

Skiva rivna bitar i mindre remsor , sedan skala bort så mycket av vinyl som rimligen är möjligt . Chanserna är goda att filt uppbackning av några plattor inte kommer att lyfta från golvet . Lossa underlag genom sprutning av en blandning av vatten och flytande diskmedel på stommen med en sprayflaska. Låt blandningen några minuter att tränga in i underlaget , sedan skal uppbackning från golvet .
5

Skrapa bort eventuella små vinyl bitar och resterande lim från golvet med en golvskrapaeller bred bladed spackel . Addera

från:http://hem.98905.com/building-remodeling/floors/1012121724.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.