Hur man installerar Carpet på trätrappor från Vattenfall Metod

finns två huvudsakliga tekniker som används för att matta trappor . Den första är locket och bandet teknik , som anses vara mer traditionella. Det andra är vattenfallet teknik som flödar över hela trappan för ett mer modernt utseende . Water installationen är mycket enklare och kräver inte överdriven trimning. Dock kommer denna typ av mattor fungerar bara på trappor som har framsidor och inte en öppen plats mellan risers.Things Du behöver
Bound kant mattor
Matta please remsor
Hammer
Carpet självhäftande
Paintbrush
Mattkniv
Sladdlös skruvdragare
2 mattan övergångslister
Visa fler Instruktioner
1

Center mattan längst upp i trappan . Det är bäst att arbeta att gå ner för trapporna för detta projekt . Se till att mattan är uppradade rakt och jämnt med änden på den andra golv.
2

Rulla den övre kanten på mattan under och slår den på plats. Pound i en remsa av nubb med en hammare. Se till att de sitter ordentligt . Trimma bort please remsan när du når kanten på mattan . Addera 3

Applicera mattan lim med en pensel i golvet precis under där du lagt de nubb och fasaden på steget . Inte överrock, kommer bara ett tunt lager räcker .
4

Dra mattan mycket tät och och sätt den på limmet . Kontrollera att du har en god sammanhållning genom knä på den en gång mattan är nere . Släta ut och tryck med händerna på vänd innan du flyttar till nästa trappsteg .
5

Placera lim på nästa steg området och inför, sedan rulla i nästa avsnitt av mattan . Håll mattan rullas upp för att ge dig själv tillräckligt med utrymme att arbeta . Dra ordentligt och tryck på mattan i lim som du gjorde i steg 4 .
6

Fortsätta tillämpa lim och trycka på mattan tills du når botten av trappan .
7

trimma mattan för att passa med en mattkniv. Lämna dig själv en extra halv tum för bottentätningen .
8

Rulla kanten på mattan under och tack den på plats . Upprepa samma process som du gjorde för toppen av trappan .
9

Installera mattan övergångslisterpå toppen och botten av trappan med en skruvdragare . Inte bara detta att göra övergången till andra golv sömlös , men det bidrar också till att skydda kanterna på din matta fransar sig .
10

Skruva i mattan övergångslisterpå toppen och botten av trappan . Detta kommer att ytterligare skydda mattans kant och ger en ren övergång mellan golv. Addera