Home & Garden >> Hem Trädgård >> Building & Remodeling >> Golv >> Content

Vad Hardwood Floor ser bra ut med knotiga furupanel

? Knotiga furupanel kan täcka hela väggar eller innertak eller användas som wainscoting på den undre delen av väggen. Välja ett trägolv för att använda med knotiga furupanel kan vara en utmaning , men hemligheten att dekorera ett rum med knotiga tallar är att använda material med varma undertoner . Trä Typer

När du letar efter ett trägolv som komplement knotiga furupanel , väljer golv med rustika detaljer att förbättra landet känslan av kvistig furu . Vit ek , rödek , östra vit furu eller hjärta furu är alla lämpliga val . Teckenkvalitetträgolv innehåller knop eller streck av färg som ökar golvets rustikt utseende . Ek och hjärta golv tall är mer hållbara än östra white pine , vilket är ett mjukt trä benägna att bucklor och Dings . Östra White Pine är en historiskt korrekt alternativ , dock, och i ett land hem , bucklor och Dings ger karaktär .
Color

När du har valt träet , är nästa uppgift att besluta om en färg . Du kan lämna träet sin naturliga färg , som gult eller en aning mörkare med åldern , eller så kan du ha träet färgas samma nyans eller mörkare än paneler . Oavsett vad du väljer , kan effekten av träpanel och trägolv tillsammans i ett rum vara överväldigande . Använd område mattor , gardiner och klädsel för att lägga till färg och variation till rummet , samtidigt som ett enhetligt utseende .

Styles

Förutom färg och trä skriver , överväga stilen på trägolvet . Bred planka eller slump bredd golv är vanligtvis förknippas med en avslappnad , land känner , medan smala ekgolv har en mer formell utseende . En låg - glans eller matt yta är oftast att föredra framför en högblank finish för en rustik känsla . Detaljer , som hand - skrapning , lägga till landet look .
Allmänna rekommendationer

Ta en bit av den knotiga furupanel till golvbutik, och placera den bredvid potentiella golv val för att se hur de ser ut tillsammans . Golvet behöver inte vara samma färg som paneler , men det bör komplettera den. Kvistig furu har vanligtvis varma undertoner , så du vill ha en trä som plockar upp dessa undertoner . Varm brun , orange eller röda undertoner fungerar oftast bäst . Undvik trä med en sval eller grå underton , som sannolikt kommer att kollidera med paneler . Ta ett prov bit av trägolv hemma , och ställa den mot den knotiga furupanel för att se hur de ser ut tillsammans i belysning i ditt hem . Addera

från:http://hem.98905.com/building-remodeling/floors/1012121505.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.