Allure Flooring Vs . Laminatgolv för ett kök

Så mycket av livet inomhus sker i köket , så rengöring eller reparation rummets golv är en verksamhet som ofta går utan uppsikt . Därför är hållbart, spilltåligt golv din bästa insats för köket . Laminat och Allure golv finns två alternativ som ger det som kök golv kräver utan att offra utseendet . Kök Golv Krav

Kök är ett starkt trafikerade områden med golv föremål för spill , fläckar , fallande föremål och andra mässar . Som sådan , de kräver hållbara golv som är lätt att rengöra , lång livslängd och motståndskraftig. Linoleum och trä används ofta , med den senare föra en varm , hemtrevlig känsla till kök utrymme . Eftersom rengöring av trägolv kan presentera utmaningar samtidigt linoleum anses vara ett mindre attraktivt val , faux trägolv såsom laminat och Allure fungerar bra som kök golv alternativ .
Laminat

Laminatgolv kan installeras lättare än det en gång var för att limfria versioner av golv tillverkas nu . Bitarna passar ihop , vilket möjliggör enkel gör-det - själv installation . Även golvet har en naturlig look , är det mycket billigare än äkta trägolv och är mycket mer hållbara . Laminatgolv i allmänhet kommer med en 10 - eller 15 - års garanti . Den har även en hög UV- beständighet som skyddar konstruktionen från blekning effekten av solen. Detta är till hjälp i ett kök inställning eftersom köken kan har en hel del fönster . Spill kan avhjälpas med en mopp eller svamp .
Allure

Liksom laminatgolv , kan Allure golv installeras utan lim eller fogmassa och ofta har förregling kanter . Den liknar trägolv men är ganska tyst att gå på och är vattentät , vilket innebär att du kan enkelt torka upp spill med fuktig svamp och moppar . Ta bort skavmärken med torra skursvampar . Golv ingår en upp till 25 - års garanti och kan installeras ovanpå alla hårda golvytan , som betong eller vinyl .
Vilket är bäst ?

Båda laminat och Allure golv ger intryck av äkta trägolv utan hållbarhet , penning- och rengöring frågor . Båda är lätta att installera hemma också . Medan Allure har en längre garanti , laminatgolv har UV-skydd . Mögel och mögel kan vara ett problem för någon som burkgolvplattorknäckning av vattenskador . Och mögel frågor bör identifieras och åtgärdas före golvinstallation, även om partiellt avlägsnande kan krävas om mögel upptäcks efter installationen . Beslutet att gå med båda alternativen kommer ner till utvalda tillverkare och personliga budget oro . Addera