Hur man ger ett nytt utseende till en Cinder Block House

En aska , eller betong , har blocket hus många fördelar . Blocken är brandsäkra , insekter och resistenta energieffektiva, och de tål dåligt väder som stormar och orkaner . Den stålgrå exteriör , dock är ful och tråkig . Ett sätt att ge din aska block hus ett nytt utseende är att måla det , vilket är ett ganska enkelt jobb . Du kan också ansöka puts eller installera ett galler staket med växter för en färgglad , dekorativa appearance.Things Du behöver
Trinatriumfosfat
Bucket
Nylon skurborste
Högtryckstvätt
Latex primer för betong
Latex färg för betong
penslar
Stuck mix
Skottkärra
Hoe
trädgårdsmästare murslev
Spray vattenflaska
Frimurarna murslev
Måttband
Lattice stängsel
2 - tums - breda profiler, remsor
Saw
Betong lim
Latex primer för trä
Latex färg för trä
borrmaskin
Carbide borr
frimureriet ankare
Skruvar
caulk
Växter
dekorativa objekt trädgård
Visa fler Instruktioner
måla väggarna
1 Paint ger omedelbar elegans .

Mix trinatriumfosfat , eller TSP , med vatten enligt tillverkarens anvisningar .
2

Scrub blocken med lösningen och en styv nylonskurborste. Addera 3

Skölj blocken och löst skräp med en kraft högtryckstvätt inställd på 1500-2000 pounds per kvadrattum , eller psi .
4

Coat blocken med ett tunt lager av betong - formulerade latex primer . Var noga med att följa tillverkarens anvisningar noggrant för bästa resultat . Applicera ytterligare ett lager av primer om det behövs . Grova , split - face aska block kan kräva dubbelt så mycket grundfärg och måla sedan öppna , pocked ytan lätt absorberar materialet . Låt torka helt .
5

Applicera flera lager av betong - formulerade latexfärg , vilket gör att varje skikt torka innan du tillämpar en annan . Sprid färgen jämnt över ytan av blocket, med hjälp av de ändar penseln borst att fylla i eventuella koppor eller ojämna områden med färg. Addera Stuck väggarna
6 Medan tidskrävande att tillämpa , stuckatur skapa en mycket anpassad och elegant utseende .

Tvätta aska block väggar med en blandning av TSP och vatten , enligt tillverkarens anvisningar . Skrubba blocken med lösningen och en styv nylonskurborste.
7

Skölj blocken och löst skräp med en effekt högtryckstvätt inställd på 1500-2000 psi .
8

Häll påse stuck mix i en skottkärra eller hink och tillsätt vatten enligt tillverkarens anvisningar . Blanda med en hacka eller en stor spackel .
9

Mist en 2 - fot - kvadrat delen av blocket väggen med en spray vattenflaska för att fukta den . Detta kommer att tillåta stuck att fastna på väggen lättare. Börja i botten av väggen.
10

Ladda ett murverk murslev med viss stuckatur och tillämpa det direkt på den fuktade aska block vägg . Tryck på puts på väggen genom att hålla murslev i 45 - graders vinkel .
11

Sprid stuckatur jämnt över blocken med breda , svepande rörelser , beläggning väggen till en tjocklek av ca 3 /8 tum. Applicera tryck när du sprida stuckatur att fylla koppor och hålen i blocken .
12

Mist en ny sektion av väggen , flytta upp från föregående avsnitt . Upprepa ansökan. Se till att du lätt överlappar den nya delen med föregående avsnitt för att undvika eventuella luckor .
13

Låt stuck torka i minst 48 timmar .
14

Mist en 2 -fot- kvadratisk sektion av den första beläggningen av stuck med en spray flaska vatten för att fukta ytan. Applicera ett andra skikt av stuck , som kallas täckfärg , som är ett mycket tunnare skikt av stuck, ungefär 1/8 till 1/4 tum tjock . Applicera täckfärg med en murslev eller använda en stor , tjock pensel för att dapple täckfärg på väggen .
15

Låt stuck torka helt . Prime och måla ytan , om så önskas .
Lattice Dekoration
16 Måla gitter en valfri färg för en anpassad , dekorativt utseende .

Mät en del av den aska block vägg som kommer att hålla den del av gitter och inramning .
17

Skär en sektion av gitter enligt mätningen . Prime och måla båda sidorna av gitter om materialet är trä. Låt torka .
18

Applicera en tunn sträng av betong lim på fackverks spjälorna . Tryck på gallret till aska block vägg och håll i flera minuter .
19

Skär fyra 2 - tums profiler, remsor enligt dina mått för att rama in området . Till exempel, om ditt uppmätta område av väggen är 4 meter med 6 meter kvadrat , klippa profiler, remsor för att skapa en 4 - av-6 - fot torget .
20

Prime och måla alla sidor av de profiler, remsor om materialet trä. Låt torka.
21

Placera den första furring remsan på den nedre delen av väggen. Borra ett hål genom glespanel remsan i aska block väggen med en borr och en hårdmetallborr. Det första hålet bör vara ungefär 1 tum från slutet av glespanel remsor , och var 12 till 18 inches till slutet av remsan .
22

Ta kortet och sätt in ett murverk ankare i varje borrat hål i aska block .
23

tillbaka glespanel band och sätt in skruvarna genom hålet i glespanel remsan i aska blocket hålen .
24

Montera de återstående tre glespanel remsor för att skapa en ram runt gallret .
25

Caulk sömmarna där profiler, remsor rumpa . Applicera bättringsfärg för att täcka skruvar och sömmar .
26

växt klättrande vinrankor , exempelvis klematis trumpet vinstockar eller andra svagt växande sorter , vid foten av gallret . Undvik kraftig växter såsom blåregn och engelsk murgröna , eftersom dessa är invasiva och snabbt kommer att täcka väggarna och orsaka skada.
27

Hang lättvikts krukväxter, speglar eller andra dekorativa trädgårds attiraljer till fackverksväggen . Häng stora eller tunga föremål med krokar skruvas in i väggen . Addera