Vilka växter Drive myggor borta ?

Att bli av myggor är viktigt om du spenderar någon tid utanför . Bortsett från att skadliga sjukdomar som malaria , kan de sätta stopp för en annars bra tid . Om du vill undvika att spraya farliga kemikalier som kan vara hårda på människor och djur , det finns växter som fungerar lika bra för att hålla myggorna borta . En del av dessa anläggningar kan lätt hittas hemma - förbättring butiker . Citronella Grass

Citronella gräs är mer allmänt känd som ger oljan för citronella ljus , men i sin naturliga form , kan denna tropiska gräs fungera som ett naturligt myggmedel . När planterade , kan det växa till över 6 meter lång, så det behöver trimmas regelbundet . Men när den används längs omkretsen av en vanligt förekommande område , kan det ge lindring av besvärande myggor . Anläggningen kan även krossas och blandas med vodka eller alkohol . Efter att låta den smälta , det fungerar bra som en gnugga på repellent .
Rosmarin

flesta vet rosmarin som en matlagning ört , men doften som den avger är en naturliga myggmedel . Plantering rosmarin runt ditt hem inte bara skär ner på uppkomsten av myggor , men det lägger också en fin doft i luften . Rosemary växter kan växa från 2 till 8 meter hög och kräver full sol för maximal tillväxt . Om du vill behålla dina växter under hela vintern , växturklippi en kruka och ta in dem under de kalla månaderna .
Catnip

nepetalactone , den primära ingrediensen i kattmynta har visat sig vara 10 gånger så effektiva som DEET i repellerande myggor. En rapport från 2001 av American Chemical Society har uppmuntrat husägare att odla växten i sina gårdar för att skära ner på myggbett . Denna medlem av mynta familjen har använts i flera år för att öka aktiviteten hos katter och den exakta orsaken till dess inverkan på myggor är ännu inte känt . Även tester utfördes på gula febern myggor har effekterna visat sig fungera med alla arter som finns i USA .
Tagetes

De oljor som finns i Ringblommor är används för ett antal kommersiella myggmedel , och på grund av att anläggningen har en lång säsong , bör det ge skydd för din trädgård hela sommaren . Tagetes är ettåriga , vilket betyder att de blommar varje år , men om du vill vara säker på att du har en försörjning för nästa år , bara samla frön för återplantering . Försök att placera dem längs omkretsen av ditt hem , eller använda dem i amplar runt din uteplats . Addera