Home & Garden >> Hem Trädgård >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Har Barrel Cactus Behöver Sjuksköterska växter

? Sjuksköterska växter är växter i ett ekosystem som ger skydd för yngre , mindre , utveckla växter som inte kan skydda sig mot miljöfaktorer när de är plantor . I öknen , sjuksköterska växter ger skugga för att utveckla fat kaktusar . Utan sjuksköterskan anläggningen , skulle en tunna kaktus har svårt att etablera sig i de svåra förhållandena i öknen . Utan sjuksköterska växter , skulle unga fat kaktusar inte att kunna ta tag i sina miljöer . Barrel Cactus Plantor

Barrel kaktusar har stora men mycket grunt rotsystem som måste skyddas tills de är etablerade . Unga fat kaktusar kan inte överleva på egen hand utan att etablera ett rotsystem ; full exponering till öknen solen skulle snabbt döda dem innan det händer . Unga kaktus rötter kräver någon form av skydd. Om du vill odla fat kaktusar i öknen trädgård , försöka para ihop plantorna med en infödd bursage buske .

Ironwood träd

Ironwood träd är en av de få höga träd som växer i öknen . Ironwood finns bara i Sonoraöknen . Det är oerhört värdefullt som en tunna kaktus sjuksköterska anläggningen , eftersom det berikar och kyler jorden i dess skugga . Enligt Pima County , Arizona, närvaron av ironwood träd skapar en mikro - habitat skyddande unga saftiga växter och blommor från direkt solljus , samt att ge lägre yttemperaturer , mer organiskt material från sina sönderdelnings nedfallna löv och skydd mot hungriga öken växtätare .
Bursage

Bursage är en ökenväxt med ett bredare sortiment än ironwood . Bursage är en buske vars grenar bildar ett övergripande krona , skydda de unga plantorna under. Där större träd eller buskar inte är närvarande , kan bursage vara den dominerande sjuksköterska anläggningen i sitt område .
Växa upp

När en tunna kaktus har etablerat ett eget rotsystem , inte längre kräver fukt eller skugga att sjuksköterskan anläggningen tillhandahåller . Större kaktus arter kan slutligen sav de näringsämnen och vatten från sjuksköterska anläggningen, vilket gör att den misslyckas och dö, men pipan kaktus växer inte så stor saguarokaktusen , till exempel, och kan samexistera med sin sjuksköterska anläggningen. På samma sätt som unga fat kaktusar i trädgården växer upp , de kan tåla mer eftermiddagssol än när de var unga . Addera

från:http://hem.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1012113150.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.