Hur Transplant Stora Yew Buskar

Yew buskar är allmänt planterade landskaps buskar som växer långsamt , stannar grönt året runt och kräver lite underhåll . Det finns tre typer av idegran : den upprätt , den rundade och spridningsformer. Spridnings formen är särskilt benägna att igenväxning ett område som de låga grenarna ofta rot och starta nya anläggningar . Samtliga idegran buskar transplantation väl medan de är unga , men ju äldre plantan blir , ju längre pålrot och desto större chans för död eller försämring . Planera transplantationen för hösten när temperaturen är svalare och växternas tillväxt bromsar . Detta är vad du behöver
Spade
Twine
Sawzall
grenkapar
Traktor
Tarp
Visa fler Instruktioner
1

Vatten i idegran buskar ett par dagar före dagen för transplantation . Detta kommer att hjälpa plantan att överleva chocken av dess rötter störs och håller jorden ihop bättre . Blöt varje buske med 3 till 5 liter vatten , om inte marken är redan fuktig .
2

Gräv ut den nya hål i ett område där pH-värdet är 6-6,5 och jord avlopp väl . Låt minst 3 meter djup och bredd för att göra plats för den transplanterade idegran . Addera 3

Linda buske med snöre för att hålla grenarna ur vägen under transplantationen , dra i nedre grenar upp till mitten av anläggningen .
4

Dig i ytterkanten av varje buske , vistas ute minst 18 inches från huvudstammen . Ta bort smuts från ytterkanten för att göra plats för att gräva djupare under idegran buske .
5

Använd en Sawzall eller grensaxar för att skära rötter som du utsätter dem som ligger utanför omkretsen av rotklumpen . Gräv ut försiktigt runt rötterna , skapar en rotklumpen 3 meter bred och 3 meter djup.
6

Lyft idegran anläggningen från hålet , med hjälp av antingen en traktor eller flera personer med starka ryggar eftersom vikten kommer variera allt från 400 till 850 pounds . Ställ den på en presenning och dra den till den nya plantering webbplats eller använda traktorn för att transportera busken .
7

Ställ in rotklumpen i det förberedda hålet och rätta till idegran . Lägg jord i hålet , stampande ner det med en stolpe sabotage med några inches . Fortsätt att lägga marken tills du har fyllt hålet jämnt med markytan .
8

Vatten den nyligen transplanterade idegran omedelbart efter plantering , och sedan efter behov för de kommande sex veckorna för att hålla jorden fuktig tills ny tillväxten åter tar fart . Idegranar i allmänhet inte behöver extra vattning när de är etablerade . Addera