Hur man bygger Inomhus Seed Förrätter

Efter en lång vinter , är det normalt för trädgårdsmästare att se fram emot nya gröna växter som dyker upp från marken . För dem som inte vill vänta på utomhustemperatur att stiga , med start frön inomhus är ett alternativ . Även utsäde startsystemfinns på trädgårdsbutiker, kan du bygga dina egna krukor och jord för mycket mindre . Starta dina frön inomhus ger dig starka plantor redo att plantera när jord warms.Things Du behöver
Bucket
torvmosse
Steril sand
Hand spade
toalettpapper rullar
Saxar
Grunt fack
Visa fler instruktioner , Skapa Seed Starta jord Mix
1

Fyll en hink halvfull av torv , som finns på trädgårdsbutiker , byggvaruhus och några landskapsarkitektur företag.
2

Fyll resten av skopan med steril sand så blandningen är hälften torv och hälften sand . Använd endast sterila , säckar sand , eftersom lös sand från gården kan innehålla ogräsfrön eller patogener . Addera 3

Blanda de två materialen helt med en hand spade tills du inte längre kan skilja mellan de två.
Bygg Pots
4

Samla tomma pappershandduksrullari god tid skapa utsädes förrätter . En rulle kommer att skapa två krukor .
5

Placera toalettpapper rulla på ett bord och tryck det platt med handen för att göra det lättare att skära och vika .
6

Klipp toalettpapper rulle på mitten med hjälp av en sax . Sedan plocka upp en av halvorna och öppna den tillbaka upp i en cylinderform. Skär fyra 1/2-inch-long slitsar i ena änden , avstånd skårorna på samma avstånd .
7

Vik de resulterande flikarna tills de bildar en botten på krukan . Tryck i botten av rullen på arbetsytan för att företaget upp i botten av krukan .
8

in alla krukor i en ihålig bricka eller plast förvaringsbehållareför att transportera dem lättare och för att fånga framtida vattendränering .
9

Fyll utsädet start krukor med fröet start jorden tills de är 3/4 full , och växtfrönsom önskat . Addera