Hur man håller Ground Hogs borta från tulpanlökar

Groundhogs , även kallade murmeldjur , är gnagare som äter glupskt under sommarmånaderna . Om de får chansen , kommer de att göra det att äta i din trädgård . Groundhogs festa på anbudstulpanlökar, äta dem under marken och attackera de unga skotten som visas ovan . Trädgårdsmästare måste lära sig att hålla ground borta från tulpanlökar om de vill se blommorna blommar . Detta är vad du behöver
2 ark hönsnät
Bag av kompost , 5 till 10 £
Spade
Grus
Visa fler Instruktioner
1

Gräv upp hela trädgården sängen med en spade , ta bort 6 inches värde av marken i området där tulpanlökar kommer att planteras . Du bör sluta med en djup rabatt som liknar ett gapande hål i marken .
2

Sprid ett blad av hönsnät över botten av hålet , vika upp den hela vägen runt så det når upp sidorna också.

3

Plantera tulpanlökar som vanligt och återfyllning trädgården sängen med jord .
4

Lägg en andra ark hönsnät över toppen av rabatten efter tulpanlökar har planterats .
5

Täck trädgård säng och tråd overlay med en 1/2- till 1 - tums lager kompost . En enda påse med 5 till 10 kg. bör ge tillräckligt med kompost för att täcka en enda blomma säng . Groundhogs kan inte gräva genom de små länkar i tråden , men skotten kan blomma mellan dem .
6

Lägg 10 procent grus till tulpan plantering jorden för att avskräcka de tunnelbeteendemarken hogs ofta uppvisar .

7

Rengör rabatten och omgivningen efter plantering tulpanlökar . De pappersliknande skidorna som omger lökarna , till exempel, bör vara helt rensas bort för att förhindra att murmeldjur från att dras till doften av blommor .
8

Plantera påskliljor , fritillaria och alliums nära tulpaner för att hålla marken hogs bort . De gnagare ogillar dessa blommor och kommer att vara mer benägna att lämna dina tulpaner ensam .
9

Spray kommersiell groundhog och trädgård skadedjur medel runt rabatterna för att förhindra Groundhog skador .
10

Lägg naturliga repellerande medel till trädgård sängar som ett alternativ eller ett komplement till tillverkade kemikalier . Mänskligt hår , ammoniakindränktasvampar och råa , ruttna ägg avger dofter som hjälper till att hålla marken hogs borta från tulpanlökar .
11

Bygga ett staket runt hela omkretsen av tulpan sängen för att motverka ihållande ground . Stängslet ska gå 3 meter ner i marken . Addera