Hur man Gödsla solros växter

Solrosor behöver näring för att växa . Anläggningen får näring från mängden kväve , fosfor och kalium i marken . Dessa ingredienser är nödvändiga för att främja god bladverk , blomma tillväxt och starka rötter . Sunflower växter som växer i dålig jord saknar dessa väsentligheter . Trädgårdsmästare måste nötkött upp jorden med gödsel . Inte mycket tid eller ansträngning är inblandad i processen . Home Instruktioner
1

Förstå hur gödselmedel är klassade . Tre siffror som sitter på väskan representerar den procentuella mängden av kväve - fosfor - kalium i mixen. En etikett på 10-15-10 är bra att börja med i början av våren .
2

Gå till en trädgård leverans butik och köpa gödsel när du är redo att plantera. En säljare kommer att hjälpa dig att avgöra den nödvändiga mängden baserat på arealen eller antalet solrosor som du förväntar dig att växa.
3

Still gödsla även om du tidigare planterade fröna och växterna är redan driva igenom marken .
4

Arbeta gödseln i marken två inches bort från anläggningen eller var du planterade fröet . Om utsädet inte ännu i marken rum några gödselmedel två inches under såbädden . Placera inte gödseln med solrosfrön .
5

Använd samma metod för att större rader av solrosfrön eller plantor . Tillåt alltid två inches från det växande området . Bilda ett band av gödselmedel på varje sida av raden .
6

Vatten området som behövs .
7

Använd extra fosfor och kalium på ytan , antingen på våren eller falla . Använd en broadcast spridare för detta . Läs anvisningarna för korrekt inställning .