Buggar på jordgubbsplantor

Jordgubbar har rykte om att vara anpassnings perenna växter . Om de bor i bördig , väldränerad jord som de kan uthärda igenom en kall vinter och intensiteten i strålande solsken . God förvaltning av växterna kan hjälpa till vid tillverkningen av en betydande tillgång på bär för ditt ätande nöje . Tyvärr finns det en mängd buggar som åtnjuter bär näring , samt , som måste hanteras .
Strawberry Bud vivel Omdömen

Strawberry knopp vivlar är en brunröd färg och har svarta fläckar på ryggen . De har rundade nosar som är ungefär samma längd som deras 1/10 tum kropp. Deras långa nosar används för att sätta hål i unga blomknoppar på jakt efter sitt pollen mat . De vuxna jordgubb knopp vivlar hoppa från blomma till blomma för deras matning. Det är nödvändigt att hålla ett vakande öga över dina växter . Om du märker att det finns en knopp som skärs mitt i fyra fabriker eller så , då behövs ett insektsmedel . Om emellertid de jordgubbar redan har blommat , då är det inte meningsfullt att använda en insekticid .
Fläckas Växt buggar

fläckas växt buggar har vingar och är en brun- grå färg. De har en oval form med en vit V-form på sina ryggar . De vuxna buggar är omkring 1/4 tum i längd och de yngre är en grön nyans utan vingar . Honorna lägger ägg och unga växa och äta blommorna . Det orsakar jordgubbsfrönför att bli större och bli missbildade . För att bekämpa skamfilat växt buggar, ogräsen måste skäras ut runt anläggningen . En insekticid kan behövas , liksom.
Spittlebugs

Spittlebugs kan upptäckas lättast eftersom de har en transparent bouncy skum på deras kroppar som gör att de kan gömma sig . De är omkring 1/3 till 3/4 tum i längd . Spittlebugs punktera stjälkar och drick juicen. Skadan orsakas av förbud mot tillväxten av bär och anläggningen . De spittlebugs kan vara handplockade av av växterna . Eftersom de inte anses vara lika skadligt för växterna , inte behövs insektsmedel . Det är svårt för en insekticid för att penetrera skummassan på sina kroppar.
Sniglar

Sniglar anses vara mollusker stället för insekter med en snigel -liknande utseende . De har ingen skal dock . De äter under natten eller på mulna dagar under Rainier perioder. Detta orsakar små penetrerande hål i bären. Deras närvaro kommer att signaleras av silverfärgadeslem kvar. Den bästa förebyggande åtgärd är att ta bort ogräs och lämnar runt anläggningen . Sniglar kan fångas med hjälp av fällor eller genom att placera tidningar runt växterna .
Sap Skalbaggar Home

Sap eller picknick skalbaggar är svart med fyra orange-gula fläckar . De tycker om att äta de ruttna frukterna från jordgubbsplantor . Det bästa sättet för styrning är att plocka frukterna innan de har en chans att bli mogen . Insekts är inte effektiva för att styra sap skalbaggar .