Hur man håller Jordgubbar Off the Ground

Jordgubbar kvar att sitta på marken att växa hamna röta eller full av insekter ofta . När tunga regn kommer och pöl i jordgubbslandet , de våta förhållanden inbjuder mögel att växa på jordgubbar frukt . Om du vill att dina jordgubbar förbli bugg och mögelfritt under de växande och mognande säsonger, måste du hålla dem från marken . Du behöver inte oroa dig för detta tills växterna faktiskt börja producera frukt , då vikten av frukten kommer att orsaka bär att hänga ner till marken .
Vad du behöver
Landscaping tyg
spade
mattkniv
trädgård spade
Instruktioner
1

Täck det område där du vill odla dina jordgubbar som använder svart landskapsarkitektur tyg . Använd skyffel för att rada kanterna på duken med smuts för att hålla den från att blåsa omkring.
2

Klipp ett "x " i landskapsarkitektur tyg varhelst du vill plantera en jordgubbe växt . Använd en mattknivför att skära x: . Växter bör vara placerade 12 inches isär .
3

Plantera jordgubbarna genom att öppna flikar varje kryssen och gräva ett litet hål med en trädgård spade . Gräv ett hål djupt nog och tillräckligt bred för att hålla rötterna av växten från att bli trångt . Vik flikarna ner vid stjälken av växterna efter plantering .
4

Vatten och titta på växter producerar frukt . När växterna växer och producerar frukt , kommer den tyngre frukt bosätta sig på landskapsdukenöver marken . Duken möjliggör ordentlig dräneringsvatten och fungerar som en barriär för att hålla besvärliga insekter från att äta jordgubbarna .