Hur ska man beskära Dog Roses

Hunden ros är också känd som den vilda ros eller Rosa canina L. , och det är hemma i Europa , Sydvästasien och Nordafrika , även om den växer vilt över stora delar av USA nu . Hunden rosen växer bäst i full sol och väldränerad jord . Små rosa blommor täcker hunden steg under sommaren följt av klarröda nypon på hösten . Årlig beskärning av hunden steg är nödvändigt för att hålla denna buske i schack .
Du behöver Omdömen sekatörer
Instruktioner sälja 1

Klipp ut alla de döda , sjuka och skadade grenar från hunden steg . Klipp tillbaka grenarna till marken när de uppstår under hela året .
2

Klipp ut en tredjedel till hälften av den gamla tillväxten på hunden reste sig när den är klar blommar på sensommaren eller början av hösten. Ta bort alla käppar som inte blommar från hunden ökade med klippverktyg .
3

Klipp tillbaka någon tillväxt som var större än gränserna för din trädgård . Skär tillbaka rören till en knopp med klippverktyg vid den längd du vill buske växa .
4

Beskär hunden steg till marken tidigt på våren när det börjar gro om busken har tagit över din gård . Ny tillväxt kommer snart att dyka upp och fyll på nolltid .