Winter Care för Rosemary växter

välsmakande , doftande rosmarin är ett vanligt tillägg till många köksträdgårdar . Odlas både inomhus och utomhus , är denna ört i allmänhet lätt att ta hand om under varmt väder månader . Trots detta är rosmarin inte en sådan enkel anläggning . Det kräver en hel del extra vinter vård - speciellt när det har växt utomhus . Med några enkla vinterförvaring tekniker , kan vem som helst hålla värme -älskande rosmarin växter frodas även genom kalla årstider . Moisturizing Rosmarin Växter

Naturligtvis växer rosmarin i Medelhavet miljöer . Dessa växter gillar fukt , och det är därför det kan vara svårt att odla rosmarin inomhus . Många hem är för torra för att hålla anläggningen vid liv. Denna egenskap gör också rosmarin svårt att ta hand om på vintern , då anläggningen kommer att behöva mer än sin vanliga uppmärksamhet .

Se till att hålla rosmarin plantor fuktig för att hålla dem vid liv genom vintern . Kontrollera jorden dagligen ; om det är torrt , kommer det behöva vattnas . Men kom ihåg att rosmarin också kräver god dränering . Med andra ord är för mycket fukt lika skadligt som för lite . För att förhindra över vattna växten , vara säker på att det är dränera ordentligt och låt jorden torka innan återfuktande . Om barren blir bruna , är du förmodligen över vattna växten .
Keep rosmarin Varma

Rosemary växter kommer inte att överleva i temperaturer under 10 grader Fahrenheit . Detta betyder ofta att du måste ta med dina växter inomhus för att ge dem ordentlig vinter vård och skydda dem från skador ( och död ) . Överföra trädgårdsväxter till en politiker är inte en svår uppgift . Kom ihåg att använda mark, och klippa bort alla döda rötter , för att flytta din rosmarin inomhus för vintern .

Vinterförvaring Rosmarin Växter

Rosemary växter behöver sol och ventilation för att trivas . Även med den bästa vattning och värme , kommer denna ört inte leva utan både sol och luft - precis som alla andra anläggningen . Se till att hålla din anläggning på en solig plats i hemmet eller garaget och låt den få frisk luft . Att hålla den nära ett fönster , eller öppna fönstret ibland , kan gå en lång väg mot att hålla din rosmarin i fin form genom vintern . Addera