Hur att uppmuntra nya former av tillväxt på Sago Palms

Cycas revoluta eller sago palm , är en art av forntida växter , så kallade kottepalmer , som ofta förväxlas för palmer på grund av sina palmliknandeormbunksblad . Sago palmer fungerar bäst i varma klimat , till exempel de som finns i US Department of Agriculture anläggningen hardiness zoner 8 till 10. Växterna är mycket långsamt växande och kan ta mer än 10 år för att bilda en sann trunk om odlas från förgreningar eller liten plantskola växter. Ge sago palmer med idealiska odlingsförhållanden för att uppmuntra bildandet av ny tillväxt .
Du behöver
Shovel
Trädgårdsslang
långsam frisättning granulat gödsel eller vattenlösligt palm gödselmedel
Sekatörer
Instruktioner sälja 1

växa sago palmer på en plats med partiell solexponering ; växterna fungerar bäst när de får fyra timmar i direkt solljus per dag och ljusa, indirekt ljus för resten av dagen . Växt sago palmer på samma djup som de växte i barnkammaren .
2

Vatten sago palmer regelbundet under våren och sommaren för att uppmuntra bildandet av ny tillväxt . Ge upp till 1 tum av extra bevattning varje gång du vatten , men undvik att låta jorden att bli alltför mättade .
3

Gödsla sago palmer årligen när deras terminal knopparna börjar svälla , indikerar start av växtsäsongen . Mata växterna med en tillämpning av långsam frisättning granulära gödningsmedel eller ett vattenlösligt palm gödningsmedel. Applicera gödselprodukterenligt anvisningarna på förpackningen .
4

Beskär sago palmer i början av varje växtsäsong för att stimulera en kraftig tillväxt . Skär gula eller bruna ormbunksblad från basen av växter med vassa och steriliserade sekatör .