Hur man bygger en vertikal trädgård eller Living Wall

Vertikala trädgårdar förvandlas till ett bra sätt att dekorera byggnader , öka isoleringen , och fylla en trädgård med underbara växande saker även i ett litet utrymme . Konceptet har vuxit med populariteten för landskapsarkitektur ekologiskt . Så nu finns det sätt att göra installationen av en levande vägg enklare än någonsin . Här är lite information om vertikala trädgårdar och hur man bygger dem . Home Instruktioner
1

Först förstå vad en vertikal trädgård är . Konceptet är ett sätt att bygga jord som faktiskt går upp en vägg och erbjuder en grund för växternas rötter . Vatten sköljer ner med gravitationen minimera avfall och gör att växten kan växa längs väggen lodrätt som om det vore ett planteringsområdepå marken .
2

Du kan bygga din egen levande vägg genom att skapa en ram som kommer att hålla jorden i steg som går uppåt . Den kan vara uppbyggd så att den täcker ett blockvägg, en enda panel eller på sidan av en byggnad. Mot en byggnad , kommer en levande vägg fungerar på samma sätt som ett grönt tak för att ge isolering . Som en grön tak, är det viktigt att inkludera en effektiv vattentät barriär för att förhindra vatteninträngning eller mögel i byggnadsväggar . Vertikala trädgårdar är också tung så vikt måste beaktas vid konstruktion .
3

Nya ​​byggsatser har nu utformats som gör att du kan bygga en levande vägg , eller så kan du anlita en expert att bygga din vertikal trädgård . Inte bara kan du förvandla en tråkig vägg i en växande paradis , men du kan inkludera odla grönsaker och frukt , så din vägg kan producera mat!
4

Några mer information om om att bo väggar och hur man bygger en vertikal trädgård ingår under de resurser som anges nedan .