Home & Garden >> Hem Trädgård >> Plants, Flowers & Herbs >> Växande Mint >> Content

Varför är min Palm Tree botten Löv Turning Brown

?

Palmer är infödda i tropiska och subtropiska områden och trivs i varmt och fuktigt väder . Träden har fanlike eller fjäderlätt , stora bladverk som är klustrade på toppen av släta eller texturerade stammar . Palmer är känsliga för ett antal sjukdomar .
Identifiering
< p> Fusarium wilt är en svampsjukdom av palmer som orsakas av Fusarium oxysporum . Flera arter av svampar påverkar olika palmer . Fusarium vissnesjuka är en vaskulär sjukdom som orsakar vissnesjuka på palm blad .
Symtom

Fusarium vissnesjuka infektion kännetecknas av en gradvis bryning och gulfärgning av blad med början från de nedre bladen . Eftersom sjukdomen fortskrider , förlänger bryn till centrum och övre delen av trädkronorna . Det missfärgade blad faller inte av, men finns kvar på trädet . Drabbade träd brukar dö inom några månader på infektion.
Ledning

Fusarium vissnesjuka har inget botemedel , enligt University of California Extension . Det bästa förvaltningsstrategi är att köpa träd från tillförlitliga källor . Inte över vattenträd och undvika plantering i tung , dåligt dränerad jord .

från:http://hem.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1012131702.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.