Hur man odlar Jasmine i källaren

Om jasmin växter får tillräckligt med ljus och luft , kommer de trivs i alla situationer . Jasmine växter kan producera vita eller gula blommor året runt , även när de odlas inomhus i en källare . Jasmin ( Jasminum polyanthum ) är en låg - underhåll container växt , men underhåll måste vara konstant . Endast med ständig omsorg kommer jasmin växter frodas i en inomhus plats och fortsätter att producera vackra blommor under hela året . Detta är vad du behöver
Ingjutningar jord
Bark
Moss
10 - tums hängande korg
tak krok eller ögonbult
Balanced gödsel
Lampor
vita lysrör

Visa fler Instruktioner
1

lokalisera den soligaste fönstret i källaren . Om du har flera alternativ , välj ett söderläge vägg som kommer att erbjuda hälsosamma ljus för anläggningen i sommar .
2

Fyll en ampel med en blandning av 1 del krukväxtjord , 1 del bark och en del mossa. Använd en 10 - tums eller större metall och plast korg med en droppskål . Addera 3

Plantera jasmin i mitten av korgen , och hänga korgen från källaren taket med hjälp av ett tak krok eller ögonbult.
4

Justera längden på korgen som behövs så att ljuset från fönstret faller på anläggningen . Jasmines behöver 5-6 timmars direkt solljus om dagen på sommaren .
5

Placera lampor med svala , vita lysrör 1 till 2 meter bort från jasmin växter i källare som inte ger tillräckligt med dagsljus . Växter som är upplysta med artificiellt ljus behöver 14 till 16 timmars ljus per dag .
6

Vatten jorden varje gång det blir torrt . Töm droppbrickan som behövs när det fylls med fukt .
7

Applicera ½ kopp välbalanserad gödning en gång i månaden för att hålla anläggningen växer .
8

vattna växten sparsamt under vintern , fukta bara den översta tum av marken när det blir torrt vid beröring . Addera