Hur du jämför Propan Insect Foggers

De flesta familjer och husdjur älskar att vara utomhus i de varma månaderna på året . Men med hot om mygg och fästingburna sjukdomar, bitande flugor och irriterande loppor , som är utanför innebär potentiellt sätta dina husdjur och familj på spel . Propan insekts foggers kan bidra till att göra varv trevlig och säker genom att eliminera de insekter som kan hota din familj och husdjur . Dessa praktiska verktyg avger ett bekämpningsmedel dimma som kan tränga igenom även tät snårskog och döda fästingar , loppor, myggor och alla andra insekter i sin väg . Att lära sig att plocka det bästa fogger för din familj kan hjälpa dig att se till att din trädgård inte är en fristad för farliga insekter i sommar . Instruktioner
1

Tänk vikt ; foggers kan variera mellan £ 2 och £ 20 Propan insekts foggers vanligen ut i lätta , bärbara behållare . Lyft modellerna innan de köper för att se till att du enkelt kan bära modellen runt gården .
2

Bestäm mellan pyrethrin och resmetrin . Tillverkarna använder krysantemum blomma för att göra pyrethrin så denna produkt har en hot låg giftighet för människor och djur . Den kemiska föreningen resmetrin liknar pyrethrin och dessutom har en låg giftighet för djur och människor .
3

Räkna ut hur mycket fogger din trädgård behöver . Större gårdar av 1/8 till 1/2 tunnland kräver en fogger med flytande kapacitet på 1 till 5 liter .
4

Välj en fogger med en självantända switch . Tänk på att vara försiktig när du startar upp fogger , eftersom vissa modeller kommer att tända en stor eld .
5

Bestäm mellan en handhållen modell eller en med en axelrem . Beroende på storleken på modellen , kanske du vill ha en rem för bättre kontroll .
6

Kom ihåg att endast köpa oljebaserad fogger vätska . Vattenbaseradefogger vätska kan lätt antändas . Addera