Definitionen av Succulents

Suckulenter skiljer sig från sina blad kollegor i deras förmåga att lagra vatten inom celler och överleva under en längre period av torka. De är betydligt mindre beroende av miljön för vätske än de flesta andra växter i världen . Även kaktusar är den mest allmänt erkända typ av suckulenter , andra växter hör hemma i denna kategori också. Definition

En suckulent växt är en som besitter vävnad utformats enbart för lagring av vatten , så att den kan gå långa perioder utan att få någon extern hydrering från jorden eller fallande regn . Växter som finns i torra , torra lokaler anses ofta vara suckulenter , på grund av deras förmåga att anpassa sig och trivs i en sådan miljö . Förhållandet mellan öknar och kaktusar är främsta exempel på växter som lever som suckulenter i torra förhållanden .

Skillnader och likheter

Medan alla kaktusar är suckulenter , inte alla suckulenter är kaktusar . Skillnaden är att alla kaktus växter har en areole , den " bomull " område där rötter, ryggar och blommor växer , konstaterar University of Illinois Extension tjänsten . Inte alla suckulenter besitter denna areole . Majoriteten av kaktusar och suckulenter växa under våren och sommaren innan du flyttar in i dvala på hösten och vintern .
Identifiering

Fastställande av huruvida att klassificera en anläggning så saftiga eller nonsucculent kan vara en svår proposition , visar Mark Dimmitt , chefen för naturhistoria vid Arizona- Sonora Desert Museum . Han säger att växter som orkidéer är klart saftiga men inte allmänt erkänd som sådan på grund av det faktum att många saftiga trädgårdsmästare väljer att inte odla dem . Växter som jätten sockerrör milkweed , prärievarg kalebasser och rock fikon är exempel på andra " icke-traditionella " suckulenter .
Saftiga Care

Alla kaktusar och andra suckulenter kräver betydande ljus till bibehålla hälsan . Växterna ska hållas varm och tillräckligt bevattnade under våren och sommaren tillväxtcykeln men torrt och svalt under dvala . Suckulenter avskyr " våta fötter " och sitter i vatten , särskilt när de är vilande . Denna typ av miljö kan leda till röta . Suckulenter uppskattar också en temperatur som varierar mellan 45 och 55 grader Fahrenheit när de är vilande. Under den varmare sommaren , bör de platser i ett område som tar emot en blandning av sol och halvskugga. Addera