Home & Garden >> Hem Trädgård >> Plants, Flowers & Herbs >> Växande Annuals >> Content

Hur att plantera Nemesia Frön

Nemesia fröna kommer i nästan alla färger tänkbara , och vissa är brokiga . Detta infödda South Afircan skönhet har många arter och fungerar bra i stenpartier , containrar och ofta som en gränsanläggning i trädgårdar . Detta sval sommar årliga normalt från utsäde och började inomhus för att ge dig ett försprång på våren landskapsarkitektur . Nemesia tål inte hög värme och fuktighet väl , men odlas i varmare områden som en höst-och vinter flower.Things Du behöver
Nemesia frö
Torv krukor
Vermikulit
Grunt fack
Kompost
Spade
Rake
Builders sand
långsam övergång gödselmedel
Visa fler Instruktioner
1

växt Nemesia utsäde i torv krukor ca 7 veckor innan sista frosten datum . Blöt torv potten innan du placerar fröet i. Täck fröet lätt med vermikulit . Vatten genom att placera krukorna i en grund bricka med vatten för att fukta torv potten och sedan ta bort . Krukorna ska stanna fuktig men inte blöt .
2

Förvara krukorna i en temperatur mellan 50 och 70 grader och säden gror mellan en och tre veckor . När du har plantor , placera dem i ett område som får filtrerade solen eller lite ljus . Addera 3

Förbered jorden i rabatterna genom att gräva eller bruka några inches djupare än torv krukor . Ta halva jorden och ändra den med en del torv , en del byggare sand och två delar kompost. Fyll området med ändrade jord och kratta smidig . Detta kommer att skapa en rik , väldränerad jord . För behållare lägga till ett par nävar kompost och en handfull sand till din planteringsjord . Platsen ska vara i partiell sol till ett skuggigt område .
4

Gräv ett hål stort nog för torv potten i marken . Bryt av någon läpp från torv pott som kommer att orsaka vatten för att sitta runt plantan och gräva ner krukan i jorden så kronan på anläggningen på markytan. Detta bör göras tidigt på våren när allt hot om frost är borta .
5

Placera en långsam frisättning gödsel runt plantan på jorden . Gödsel får inte röra kronan av anläggningen . Följ tillverkarens anvisningar på gödsel du väljer för mängd och hur ofta du ska gälla .
6

Vatten anläggningen djupt för att bidra till att skapa rötterna i den nya jorden och att frigöra gödsel . Då vatten endast när den övre delen av jorden känns torr.
7

Nyp tillbaka spetsarna av växten medan det är ung för att främja en bushier växten. Deadheading blommor är inte nödvändigt med en nemesia . Addera

från:http://hem.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1012101891.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.