Home & Garden >> Hem Trädgård >> Plants, Flowers & Herbs >> Växande Annuals >> Content

Årliga Spridnings växter

Ettåriga är perfekta för att lägga till färg till dina rabatter . Vissa växer snabbt för att fylla i gränser eller luckor mellan perenner och buskar . Med sina ljusa färger , annu locka fjärilar och andra nyttiga insekter till din trädgård för att hjälpa till med pollineringen och skadedjursbekämpning . Pocherad ägg växt

hardy årliga är snabbväxande och själv-sådd . Limnanthes douglasii har skålformadeblommor av äggula - gul kantad med vitt . Den trivs i soliga områden och tål de flesta jordar .
Söt Alyssum

Drunknar i små blommor , är söt Alyssum populär i sängar och gränser. Lobularia maritima växer snabbt och är mycket väldoftande . Söt Alyssum blommar hela sommaren lång , men du kan förlänga den blommande perioden med deadheading regelbundet.
Moss Rose

sprida årliga fyller låga gränser rikligt med färg. Portulaca grandi behöver massor av sol , men belönar dig med blommor i olika färger hela sommaren lång . Moss ros tolererar de flesta jordarter . Men det tål inte frost alls .
Lobelia

En populär strö anläggning , lobelia blommar i en variation av blues , lavendel och violer . Lobelia finns både buskiga eller avslutande sorter . Allt bra i varmare klimat och väl fastställts , behöver bara vatten en eller två gånger i veckan . Addera

från:http://hem.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1012101684.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.