Home & Garden >> Hem Trädgård >> Plants, Flowers & Herbs >> Markbeläggning & Vines >> Content

Konstruktioner av Bougainvillea blommor

Bougainvilleas är vedartade perenner infödda till Sydamerika , nu odlas i varmare områden i USA . Växter producerar livfulla blommar nästan året runt . Bougainvillea blommor är små , ​​oansenliga , tubulär form och vit eller gul i färgen . Blommor öppnar vid solnedgången och varar ungefär fem dagar på anläggningen . De är omgivna av högblad , som är tekniskt modifierade blad , som avser att locka pollinatörer . Perfect Flowers

Blommor är specialiserade delar av anläggningen stjälkar där sexuell reproduktion äger rum . De är bougainvillea mest utmärkande drag . Alla blommor innehåller både reproduktiva och tillbehörsdelar , som till exempel blomster högblad , som är en del av blomman , men inte är direkt inblandade i pollinering . Bougainvilleas har " perfekt " blommor , som definieras som blommor som innehåller både ståndare och pistiller , men inte nödvändigtvis foderblad och kronblad . Den ståndare innehåller manliga könsorgan , medan pistillen omfattar kvinnliga fortplantningsorgan . Bougainvillea har en enkel pistill som är omgiven av ståndare . I de flesta sorter , sticker det stigma från röret medan ståndarknappar kluster runt basen av stilen , stjälken ansluter äggstocken till stigmatisering .

Bracts

Högblad kan vara antingen bladliknande, liksom på julstjärnor , eller kronblad - liknande. Bougainvilleas har blommiga högblad utanför blomman blomfoder , som emulerar blomblad . De tjänar till att dra uppmärksamhet till de växter oansenliga blommor . Högblad , som är ca 2 - inches i längd , fäster blommor på korta stjälkar i mitten av revbenet . Högblad kan vara vit , gul, rosa , magenta , mauve , lila , röd eller orange . De kommer att ändra färg under deras livslängd . Högblad är mest levande när blommorna är i blom ; Men kommer de att behålla sin färg upp till flera månader efter blomningen . Med tiden , de bleknar långsamt i färg , till slut tar på färg och konsistens av papper .

Flower Delar och Pollinering

hylle av bougainvillea , som omfattar blomfoder och corolla är en rörform som avslutas i fem lober . En pollinatorberoende locka doft avges i utkanten av den hylle . Nektar , som även attraherar befruktare produceras i Nectary vid basen av blomman ståndare . Nectar kontinuerligt utsöndras under livet av blomman . Färgrik, högblad, som tjänar till att attrahera pollinerare , spelar också en viktig roll för pollinering av denna själv inkompatibel växten. Fjärilar och kolibrier är bäst anpassade för att komma åt nektar från den tunna blomma halsen .
Blommande

Bougainvilleas blomma bäst när de utsätts för intensivt ljus , måttliga temperaturer och långa nätter . Dessa villkor är vanligast på våren under hela det växande utbudet av bougainvillea . Torrperioder och häftiga besvärjelser tros utlösa Växten blommar . Under blom , blommor visas längs grenarna i anläggningen i axils av bladen . Addera

från:http://hem.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1012101036.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.