Hur man odlar vattenmeloner i Kompost

Om man tittar på döda blad på en skogen , de genomgår en naturlig form av kompostering som de bryts ner . Bladen förvandlas till " löv mögel , " som är en lerhaltig - typ av organiskt material som är rik på näringsämnen . Införliva kompost i marken hjälper en mängd olika frukter och grönsaker att växa , inklusive vattenmeloner . Vattenmeloner föredrar ett soligt läge och bördig , väldränerad jord . Innan du planterar vattenmeloner i jord som har ändrats med kompost , måste du förbereda compost.Things Du behöver
Sieve
Spade
Spade
Rake
Termometer med sond
Vattenmelon frö
Mulch
Visa fler Instruktioner
1

separat nedbrutet lerjord från oavslutade kompost med en trädgård såll . Returnera din oavslutade kompost till komposten och stapla din lerhaltig kompost på en annan plats . Låt denna kompost att sitta för 6 veckor för att avsluta komposteringsprocessen . Medan det komposteras lerjord klar , kommer bakterierna inne i högen som bryter ner organiskt material dör . Dessa bakterier kan skada rötterna av växter i trädgårdsjord om oavslutade komposten används för att ändra marken innan den är klar .
2

Bryt upp din jord med en spade till ett djup av 12 inches . Skyffeln färdig kompost över marken på ett 4 tum tjockt lager . Blanda komposten i jorden med en kratta . Addera 3

Rake marken i bergen som är 12 till 24 inches hög . Varje högen bör vara placerade 4 meter ifrån varandra .
4

Kontrollera marktemperaturenmed en termometer som har en sond . Växt vattenmelon frön i högarna av jord när jord når en temperatur på 64 grader Fahrenheit. Placera fyra vattenmelon frön i varje kulle i hål som är 2 inches djupt . Täck fröna med jord .
5

Sätt halm kompost över kullarna för att hålla fukt och förankra jorden på plats . Vattna kullarna så att marken är så fuktig som en urvriden svamp . Tunna växterna när de gro så att endast de starkaste vattenmelon vinstockar kvar . Du bör utrymme vardera vinstockar 2 meter ifrån varandra på kullarna .
6

Placera mer färdiga komposten i högar vid sidan av varje anläggning för att befrukta det när jorden värms upp till 75 grader Fahrenheit . Denna teknik kallas "sida -dressing " växterna.
7

Harvest vattenmeloner när druvs rankor skrumpna , den sida som vilar på marken blir gult och huden på melon förvandlar tråkig.
Addera