Home & Garden >> Hem Trädgård >> Plants, Flowers & Herbs >> Flower Basics >> Content

Varför Purple Roses Die snabbare än andra färgade rosor

Den lavendel steg , som betecknar royalty , är en hybrid ros . Lavendel rosor växer som enda stjälk rosor , så lång stjälk rosor och som miniatyr rosenbuskar . Den lavendel ros är inte en rejäl ros och börjar brunfärgning efter några dagar . Om du ska använda en lavendel steg - till exempel en Old Garden Rose - använd blommar omedelbart i blomsterarrangemang eller brudföljet buketter . Typer

Lavendel rosor också är kända som " blå rosor . " De har en lavendel nyans i stället för en sann blå nyans . Några vanliga blå ros sorter som är blå är Blue Jay , Reine des Violettes och Blue Girl . Några blå rosor som är mer lila är Veilchenblau och kardinal de Richelieu rosor .
Mottagliga för sjukdomar

Lavendel rosor kan dö snabbare än andra sorter av rosor för att de kan vara mer mottagliga för sjukdomen än kraftigare rossorter . Lavendel rosor trivs inte i extremt fuktiga klimat , vilket skapar en utmärkt miljö för sjukdomar att föda .

Importerade Roses

nyklippt lavendel rosor kanske inte lika länge som andra rosor , eftersom många av dem måste importeras från länder som har varma, torra klimat . Om du bor i USA , betyder det att du kommer att behöva för att leva i denna typ av miljö eller du måste vara beredd att använda importerade lavendel rosor så fort de kommer till blomsteraffär.
< Br > heartier lavendel Roses
p Om du letar efter en heartier lavendel ros som har en god motståndskraft mot sjukdomar , överväga att köpa en Blueberry Hill ros . Denna ros behåller sin nyans även genom sommarvärmen . North Carolina State University beskriver rosen som " kraftfull ". Addera

från:http://hem.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1012100011.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.