Vad gör Heather Flowers lukta som

? Heather är en buskiga växt som växer långa klasar av små klockliknandeblommor i mjuka rosa, lavendel , koppar , grönt , guld , magenta , rött och vitt . Den gemensamma ljung är Calluna vulgaris och är den enda sanna skotsk ljung kring vilken poetisk skotska prosa har skrivits . Växten före växer i sura magra jordar i dess ursprungliga Europa och Mindre Asien och är ett populärt landskap anläggning i USA . Heather har en lång historia av att användas som en aromatisk olja , fyllning till kuddar , potpurri ingrediens och även som en kvast . Den friska doften av ljung är svårt att beskriva på grund av sin subtilitet , men har några blommiga noter och är mer jordnära och ört -liknande . Beskrivning

Heather är en lågväxande buske eller buske som bara växer 4 till 24 inches tall . Anläggningen är härdig till Förenta staternas Department of Agriculture zoner 4 till 6 och är härdiga mot torka när det har bildats . Heather är vintergrön och har flera säsonger av intresse . Dess fräscha ljusa gröna ny tillväxt på våren ger liv åt anläggningen . Sommar eskorter i långa färgglada stjälkar med en mängd blommor . Under hösten , ändrar bladverk nyans och fördjupas och växer rikare i tonen .
Blommor

Heather blommor är små skålformadeblommor kantade med mer upprätt foderblad och som har en mörkare korona . Blommorna kan blomma från slutet av våren och i höst och har en mjuk doft som är nästan osynlig om du inte är i ett område av anläggningen i blom . Stjälkarna eller racemes kan komma någonstans från 1 till 12 inches lång och ny tillväxt uppstår på tips av dem efter blommorna spenderas . De små blommorna är mindre än 1/4 tum lång men deras hopade kännetecken kan förvandla en bergssluttning i en palett av rörliga färg .
Doft

Heather är beskrivs som woody och mossig av doften marknadsförare, The Good dofter Company. En skotsk fabel säger Gud gav ljung blommor doften av kaprifol . Den lätt doft är tilltalande och fräsch och är ofta blandas med andra aromatiska oljor . Heather är en doft som ofta ingår i maskulina bad-och kroppsvårdsprodukter, vilket förmodligen beror på dess mycket lätta blommiga toner och mycket tunga musky toner . Heather olja används som en aromatisk i många tillämpningar och har århundraden av lukt anhängare .
Använder

Heather har en lång historia som byggnadsmaterial , fnöske , dämpning och sängkläder, vävning fiber och ljuskällan bland andra användningar. I traditionella hantverk det användes för att färga tyg och färg , samt en del av smycken . Heather är ett smakämne för både mat och dryck , men det ger många öl och sprit sin karakteristiska smak . Heather vin använder de blommande racemes av anläggningen i en fermenterad process för att framställa drycken. Te , honung och en mjödliknandedryck är också vanligt ändå gjort av ljung . Doften industrin har fingret på pulsen på den doftande . Heather är en del av många kroppsvårdsprodukter som schampo, tvättar kroppen , tvålar , parfymer och krämer . Addera