Home & Garden >> Hem Trädgård >> Plants, Flowers & Herbs >> Flower Basics >> Content

Hur man gör en Flower Basket Arrangemang av rosor och liljor

Rosor och liljor blommar i midsommar trädgården är en naturlig kombination som fungerar lika bra i blomsterarrangemang . Liljor kompletterar rosor i färg , form och textur. Eleganta rosor etablera vertikal fokus medan flashiga liljor bidrar bredd och stänk till en korg display . Lägg till grönska som en strukturell bakgrund och fyll - i blommor för att fylla skärmen. En favorit korg gör en charmig dekoratör behållare för att visa upp trädgården eller blomster flowers.Things Du behöver
1 tegel oasis
Plastbehållare
blommig tejp
Basket
Floral eller skalkniv < br > Saxar
Handduk
7 långskaftade rosor
5 stjälkar av liljor
10 stjälkar av diverse grönska
5 stammar av fyll - blommor som vax blomma eller barnets andetag
< br > Visa fler Instruktioner
Förberedelser
1

Soak skum tegel i vatten .
2

Välj en plastbehållare som passar väl i korgen .

3

Klipp skummet för att passa i plastbehållare, med 2 inches ovanför toppen . Säkra skummet med remsor av blommiga tejp . Placera behållaren inne i korgen .
4

Ta bort bladverk från de nedre två tredjedelar av blomstjälkar . Klipp eller slice tagg tips från de nedre två tredjedelar av rosor .
Placera Roses
5

Välj en ros . Håll att se blomningen över dead - mitten av behållaren för att visuellt fastställa höjden och mitten av den färdiga arrangemang. Skär minst 1 tum från stammen slutet på en skarp vinkel . Lämna tillräckligt med stamceller att tränga till botten av behållaren med rosen på plats .
6

För in stammen i mitten av skumblocket till botten .
7 < p > Välj en annan ros . Håll att se blomningen i sitt önskade läge , lägre och på ena sidan av den första ros . Klipp ut och sätt in spindeln så att rosen framträder visuellt från samma punkt som första steg .
8

Upprepa med alla rosor. Ordna stjälkarna att visuellt dyka från en central punkt . Visa varje blomma framträdande . Ordna rosor i fronten för ensidig visning , och runt korgen för en mittpunkten .
Slutför överenskommelsen
9

Välj en lilja stam . Håll och visa blomma kluster i sin position . Skär minst 1 tum från stammen slutet på en skarp vinkel . Lämna skaftet tillräckligt lång för att tränga igenom skummet djupt. Placera stammen att visuellt ur den centrala punkten .
10

Upprepa med alla liljor , tydligt visar varje blomma kluster .
11

Markera , klippa och sätta grönska till dölja oasis och för att komplettera den blomsterprakten .
12

Sätt tillvals fill - blommor i och runt rosor och liljor . Addera

från:http://hem.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1012099642.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.