Home & Garden >> Hem Trädgård >> Landscaping & Outdoor Building >> Yard Underhåll >> Content

Hur man tar bort förgasaren från en liten motor Snapper snöslunga

Briggs & Stratton äger Snapper raden av snöslungor och ger den populära Briggs & Stratton små motorer för användning i produktlinjen. En dåligt fungerande Briggs & Stratton förgasare kan orsaka din Snapper snöslunga för att misslyckas eller kämpa för att utföra om inte förgasaren är helt avlägsnas för utbyte. Du kan arbeta på din Snapper snöslunga är Briggs & Stratton motor och tillgång till och ta bort förgasaren även om du har någon erfarenhet med snöslunga reparationer . Detta är vad du behöver
Hylsnyckel
Phillips ( cross- head ) skruvmejsel
Pan
Visa fler Instruktioner
1

Hitta motorn ljuddämparen i botten kvar av Snapper snöslunga lilla motormontering . Ta bort de två skruvarna från ljuddämparen med en hylsnyckel och skjut ljuddämparen bort och bort från resten av motorn .
2

Ta ur oljestickan från Snapper snöslunga bensintank .
< br > Billiga 3

Ta bort skruvarna från Snapper bensintank med din hylsnyckel . Skjut bensintank av maskinen , se till att inte spilla bränsle .
4

Hitta Snapper snöslunga s förgasare . Detta kommer att innehålla en direkt identifierbar skålformad design och kommer att sitta ungefär halvvägs upp på högra sidan av motormontering på .
5

Ta förgasaren insugs skruvar med en stjärnskruvmejsel . Intaget kommer att hittas på den bakre delen av förgasaren och är inte den faktiska skål. Luftfiltret kan ses på slutet av intaget , för att underlätta identifiering.
6

Ta bort insugs s bultar med din hylsnyckel , skjut sedan intaget av maskinen .
< Br > 7

Skjut en kastrull under Snapper snöslunga s förgasare skål . Hitta nålventilen nära bottnen av skålen. Titta nedanför nålventilen för att hitta den lone mutter på undersidan av skålen. Lossa muttern med hylsnyckeln , vilket gör att överskottsbränsleoch vätskan rinna ur skålen i pannan . Vänta tills allt rinner ut .
8

Avlägsna Snapper förgasare nötter helt och hållet och sedan dra bort den nu lös förgasaren skål . Addera

från:http://hem.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1012020292.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.