Hur man gör en BBQ Markis

Omfattar en grillplats skyddar kock och gäster från de hårda strålar från solen. Det möjliggör också för grillning i regnet . Du kan även grilla när det är mörkt , om du hänger lampor från förtältet . BBQ markiser förlänga kocken ut säsongen för mer än bara på sommaren . De måste också vara flyttbara för att förhindra skador under stormiga weather.Things du behöver
Måttband
Kraftig tyg
Symaskin
Kraftig tråd
Metall kragarna
Föring punch
Chalk
6 - by - 6 trästolpar
Post hål digger
styrelse
Gravel
Lag bultar
Betong
vattenpass
Eye träskruvar
D - bojor
krokar
Korta kedjor
Visa fler Instruktioner
1

Mät grillplats och köpa en bit av tunga material som är 4 inches bredare och längre än mätningarna. Tyget butiken kommer att skära duken för dig . Kantar material på en symaskin eller för hand med tunga tråden. Knäpp en metallgenomföringi varje hörn med en genomföring punch .
2

Sträck ett måttband över mitten av tyget och tillsätt 12 inches till denna mätning . Dela mätningen på mitten och markera centrum . Markera den projicerade fästpunkt på taket takfot med krita . Mät över centrum av området , mittemot taket fästpunkt och markera marken för det första inlägget . Markera två post hål , mitt emot varandra , för de andra hörnen . Addera 3

Mät höjden på taket takfoten . Den längsta inlägg blir detta högt plus 5 meter . De andra inlägg ska vara kortare , cirka 5 eller 6 meter plus 5 meter mer. Använd 6 - by - 6 behandlade trä inlägg . Gräv 16 - by - 16 -tums hål till ett djup av 5 meter med en post hål digger vid markeringarna på marken . Använd slutet på en planka för att packa ner i jorden i botten på varje hål .
4

Fyll botten av hålet med 4 inches av grus . Skruva fyra stora fördröjning bultar i varje inlägg 6 inches från ena änden . Placera varje inlägg i ett hål med fördröjning bultar . Den längsta inlägg går i hålet direkt från taket takfoten .
5

Blanda en sats av betong , enligt förpackningens anvisningar . Håll ett inlägg upprätt och använda ett vattenpass för att kontrollera att det är rakt . Häll betong i hålet runt varje inlägg . Låt betongen härda i 48 timmar .
6

Markera fästpunkten på den längsta inlägg för att matcha den punkt på takfoten . Markera fästpunkterna på de två kortare inlägg . Linje dessa tjänster med varandra , vilket kommer att vara kortare än den punkt på husets takfot . Se till att alla fästpunkter mot mitten av området .
7

Skruva ett öga träskruv i varje inlägg och taket takfoten . Fäst D - bojor till varje hörn av tyget sedan tråden bojor genom kragarna . Använd en karbinhake för att fästa tyget vid stolparna . Om det krävs en förlängning för att nå de inlägg , använd en kort längd på kedjan . Det bör bara vara några få rynkor i förtältet när spänningen är korrekt justerad . Addera