Hur man använder en stämpling Roller för betong

stämpling gör betong ser ut som allt annat än vanlig , grå betong . Det kan ge konkret intryck av sten och kan till och med få det att se ut som trä . För att göra den avslutande processen ännu enklare och mer enhetlig , en stansrulleupprepar mönstret över längden och bredden på gjutningen . Ett konkret välten är lätt och enkel att manövrera. En gör-det - självare med erfarenhet av att arbeta i betong kan lägga pricken över till en ny trottoar eller uppfart med en stans roller.Things Du behöver
String
Stakes
2 - by- 4 eller 2 - av - 6 - tums timmer
Carpenter torg
Gravel
Spade
Rebar
Bull float
Edger
Roller frigör
Visa fler Instruktioner

1

Tie sträng till insatser och göra insatser i marken i hörnet av gjutningen . Följ riktlinjerna sträng att bygga kantformerför gjutningen av två och fyra eller två och sex timmer . Återvinna skrot virke för formulären , om det är tillgängligt . Använd en vinkelhake för att säkerställa alla hörn är fyrkantiga . Om det behövs , gräva ett grunt dike för att ställa in virke i att få betongen häll på den höjd som du vill ha det . När blanketterna är i önskad position , använd en hammare för att köra pålar i marken utanför de former för att hålla virket på plats .
2

Ställ in lutningen på projektet så att den har tillräcklig dränering . Ta bort stora stenar och andra föremål från det område där du planerar att hälla betongen . Addera 3

Spade ett grunt lager av grus inne formulären . Ställ armeringsjärn eller armeringsjärn , på plats . Häll betongen till ett djup som lämpar sig för den vikt du planerar att sätta på den .
4

Arbeta betongen i hörnen med en kratta . Använd en extra bit av virke som en avdragare för att jämna ut betongen . Med en hjälpare , arbeta virket och tillbaka över topparna av de former för att skapa en jämn yta . Lägg mer konkret till de låga punkter och sedan planar det .
5

Jämna ytan med en tjur flyta . Arbete alla aggregat tillbaka under ytan. Använd ett kantverk runt kanten på betongen för att skapa en jämn kant och lossa betongen från formen .
6

Spraya rull frigivning på kanten rullen och längs kanten av betongen häller gång ytan ser jämn och krämig . Använd jämnt tryck som du rullar kantrullenlängs kanten av betongen .
7

Sätt rull release på den stora rullen liksom resten av betongen pour . Använd sökvägen till kantrullensom din guide som du gör ett pass med betongrullen. När du kommer till den andra sidan av gjutningen , plocka upp rullen och flytta den till nästa pass . Inte överlappa passerar . Upprepa processen tills du är klar stämpling all betongen . Använd ytterligare rullfrigörsprej som behövs för att hålla rullen fastnar .
8

Ta formulären när de konkreta torkar. Undvik att använda betongen tills den har en chans att bota . Tidslängden varierar på tjockleken av de konkreta och väderförhållanden . Addera

Vorherige Seite

No