Hur man gör en cirklat Mönster Med Square asfaltläggare

Standard mönster för asfaltläggare som används i en yttre yta , till exempel en uteplats eller uppfart , använder en offentlig rektangulärt block uppfördes linjärkombinationer . Med hjälp av en fyrkantsblock för att skapa en båge, kurva eller en cirkel kräver inte några större snitt. Mittpunkten måste vara relativt runda för att uppnå den totala effekten som du åstadkomma med hjälp av en cirkel , åttkantiga , eller grupp av pavers.Things du behöver
Square asfaltläggare
Murverk våt såg
Mark

Visa fler Instruktioner
1

Skär två kvarter i hälften löper från hörn till hörn med hjälp av ett murverk våt såg. Slutresultatet är fyra triangulära asfaltläggare .
2

Lägg ut mittpunktenmed hjälp av fem gatstenar skapa ett plustecken på marken . Lägg de fyra triangulära asfaltläggare som pekar mot mitten och omger plustecknet skapar en åttakantig yta .

3

Lay asfaltläggare i en cirkel runt oktagon så att en asfaltläggare ansluter till varje kant av oktagon .
4

Placera en andra rad av asfaltläggare runt den första att gå med hörnen närmast mitten av varje asfaltläggare i den nya raden och samtidigt hålla den yttre hörn gap något.
5

Lägg extra rader på samma sätt som i steg 4 . klyftan mellan de övre hörnen växer mindre med varje rad .
6

Position fulla asfaltläggare över större luckor som måste fyllas , t.ex. runt de första och andra raderna. Märk dimensionerna hos gapet på utläggaren med en markör . Skär gatstenar med murverk våt såg och knacka gatstenar på plats . Addera