Home & Garden >> Hem Trädgård >> Landscaping & Outdoor Building >> banar >> Content

Hur man bygger en Grass uppfart

Ett ​​problem med betong och asfalt uppfarter är att deras ytor är ogenomträngliga , så vattnet rinner av dem . Denna tendens bidrar till att göra flash - översvämningar värre i mycket asfalterade områden , samtidigt som transporterar olja eller andra föroreningar på uppfarten till dagvatten , som dumpar vatten i bäckar och floder . Installera en gräs uppfart kan ge viss lättnad när man försöker hantera dessa frågor . En gräs uppfart är en utfart konstruerade av en plast rutnät system som tillåter gräset att växa genom , som ger hållfastheten hos en betong eller asfalt uppfart samtidigt som gräset att absorbera rainwater.Things Du behöver
Hammer
Grävmaskin < br > Grus
Mekanisk vibroplatta
plast nätet asfaltläggare
Hacksaw
Grov cement sand
Matjord
Kompost
Sod
Brukskniv
Trädgårdsslang

Visa fler Instruktioner
1

Riv upp din befintliga uppfart , eller markera med sprayfärg det område där du installerar gräset uppfart . Beroende på storleken på din gamla uppfart , kan du antingen riva upp det med en jackhammer och rensa för hand eller anlita en entreprenör med tung utrustning som t.ex. en grävmaskin .
2

Gräv ett hål 6 inches djupt för uppfarten . Att hyra en grävmaskin eller hyra en entreprenör för att göra detta kommer att bli mycket lättare än att gräva för hand med en spade . Slope jorden i hålet mot gatan med en hastighet av 1 tum för varje 100 meter . Addera 3

Häll 2 inches av grus i hålet och köra över den med en mekanisk vibroplatta att företaget upp basen. Du kan hyra en vibroplatta på ett maskinuthyrnings anläggning .
4

Montera plast nätet materialet ovanpå gruset. Följ tillverkarens anvisningar avseende den exakta tekniken för det material du köpt , men generellt du installerar gallren genom att lägga dem i hålet och förregling de separata nät med varandra . Vid behov , skär gallren så att de passar med en bågfil .
5

Lägg ett tunt lager av grov cement sand ovanpå gallren , jämna ut det .
6

blanda matjord och kompost tillsammans i en 50-50 blandning och sprida det på gallren i en 2 - tums lager .
7

Installera sod ovanpå matjorden /kompostblandning. Rulla ut remsorna av sod på blandningen , som börjar vid botten av uppfart. Om det behövs , skär den sod med en mattkniv . Vatten varje remsa av sod tills den är blöt när du plantera den .
8

Vatten spadtaget noggrant varje dag i en vecka , sedan varannan dag under de följande två veckorna .
Addera
från:http://hem.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1012095296.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.